Om mig

Om bloggen:

FantasiFabrikken er vores helt eget univers med DIY projekter, kvalitetstid, lækre opskrifter, hverdagsglimt, vigtig venindetid og børnevenlige hyggestunder. Kun vores fantasi sætter grænser for indholdet.

Vi håber at kunne inspirere jer med vores blog, som er vores pusterum fra en hverdag med nullermænd, leverpostej og livlige børn. Vi vil tilføje dette lidt glimmer og glamour, så selv den mest trivielle hverdag bliver en fest, den mest triste pastaret til et gourmetmåltid og næsten gør vasketøj til en leg.

Det er denne hverdag der inspirere os til FantasiFabrikken og syntes du det hele virker lidt for “lutter-idyl-med-ekstra-glimmer”, er det helt bevidst. Vi vil forsøge at lade os inspirere af det positive i livet og ikke lade nullermændene overmande os.

Om os:

Vi er to efterhånden voksne damer, som har kendt hinanden siden vi startede på sygeplejeskolen tilbage i 2008. Efter endt uddannelse har vi tilmed fulgtes ad rundt på arbejdsmarkedet og kender derfor efterhånden hinandens finurligheder.

Vi har fået børn stort set samtidig og har nu, tilsammen, 5 af slagsen.

Vi er bosat i Aarhus og nyder godt af hvad Aarhus giver os af cafeliv og børnevenlige udflugtsmål.

Vi hygger os altid i hinandens selskab uanset om det det er en slap-af dag på sofaen eller en kreativ dag i køkkenet.

Dejligt du kigger forbi. Fortsat god dag.

Scroll til toppen