Sommertid = kreatid

// Reklame Brother symaskiner fra proshop.dk,
Wuuuhuuu så nærmer sommerferien sig! I år er den virkelig tiltrængt. Vi har haft alt alt for meget omkring ørene de sidste par måneder som så også lige blev besværliggjort af COVID-19. Renovering af hus, skole til Anne, hjemmeskole/børnehave og hjemmekontor til Julian. Men nu er den i sigte, altså sommerferien lige meget om solen har tænkt sig at skinne eller ej.

Selvom vi virkelig håber solen vil skinne og at vi kan få luftet badetøjet, så er ferietid og de lange lyse aftener også ens betydende med tid til at være kreativ. Derfor var det også helt perfekt, at vi har fået lov til at teste en symaskine fra proshop. Det kan Alma og jeg virkelig få mange timer til at gå med.

Jeg har altid en lang To-do liste til vores ferier med kreative projekter, som bare SKAL laves – ved ikke hvorfor men sådan har det altid været og kan se det smitter lidt af på Alma. Halvdelen af projekterne har faktisk ikke noget med ferien at gøre men pludselig er de vigtige at få ud af verden.

Da det jo er en smule svært at sy på symaskine på passager sædet i bilen, bliver strikketøjet pakket til det. Derimod er weekenderne og aftenerne blevet brugt bag den nye symaskine. Og den er lækker, det er en Brother CS10!
Den passer til de fleste erfaringsniveauer, så alle kan være med og få en succes. Men du kan læse meget mere og symaskiner fra Brother over hos Momstetest efter sommerferien.

Ligesom alle andres sommerferieplaner har vores også hængt i en tynd tråd og er blevet diskuteret frem og tilbage en million gange. Vi plejer at bruge et par uger i Berlin i familiens lejlighed, men skal vi nu det? Ja/nej/måske! Først mener regeringen ikke, at man skal tage til Storbyerne uden karantæne men så er det okay alligevel. Men så kommer det store spørgsmål: har vi lyst til at tage afsted? Og ja det ender med at vi tager afsted! Specielt har vi en lille niece i Berlin som trækker.

Derfor måtte vi også til at se på regler for at kommer rundt og generelt færdes i Berlin. Det var rimemlig simpelt: alle over 7 skulle have mundbind på (eller stof der dækker næse og mund) i butikker og offentlig tranport. Så udover den fine syliste Alma havde lavet kommer mundbind lige ind på første pladsen til syprojekter, der skal laves.

Det var et virkelig hyggeligt projekt, som gjorde, at man kom sådan lidt mere i “vi skal på ferie”-mode. Jeg havde ellers bestemt mig til at det ikke var noget man selv skulle lave men når de ikke har nogen specielle krav i Tyskland -ja så var det bare at slå fantasien til.

Vi søgte på Pinterest på mundbind og DIY og så væltede det ellers ind med opskrifter og ideer. Endda forslag til, hvordan en bh kan laves om til et mundbind. Derfor er mit råd: søg på Pinterest eller Google for at finde lige den model, som du tænker passer dig..

Alma fik lov at gennemrode alle stofresterne og fandt et til os hver, og så blev vi nød til at lave et til William på 5 år da der var en rest militær stof. Han elsker alt med militær kamuflage lige for tiden.
Så printede vi ellers bare opskriften ud og gik i krig. Bagsiden havde jeg læst var en god ide at lave i silke eller ligende for, at man nemmere kunne ånde, så det gør vi og så må vi se, hvordan det virker når vi skal have dem i brug.

God ferie til jer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen