5 fede forslag til ferie sjov

Så er vinterferien i gang – vi holder ferie på lidt forskellig vis og lidt on/off. Det vil sige at ikke alle dage er fridage for alle. Men en ting der er helt sikkert er, at børnene skal mærke feriestemningen uanset fri eller ej. Læs med og se, hvad vi har af forslag.

Syntes du også det kan være svært at finde på, hvad sådan en en ferieuge skal gå med når man nu ikke skal i sommerhus eller have ski under fødderne? Vores erfaring siger os at det er en god ide at have lidt ideer i ærmet så børnene ikke begynder at kravle på væggene. Derfor har vi samlet lidt af det der altid er et hit her hjemme.

Svømmetur og fif til de mindste

Når det regner og blæser udenfor er det altid et hit at hoppe i svømmehalen lige meget, hvilken alder. Vi glemte for en stund gårsdagens storm og tog et par timer i Spanien Svømmebad. I århus og omegn vrimler det med forskellige svømmehaller så tag på opdagelse og find ud af, hvilken der er jeres favorit.

Vi har jævnligt boltret os her:

Er du usikker på sådan en svømmetur med en baby, så har vi samlet lidt forskellige tips lige her. Så skal det nok blive en succes.

Vild med dyr?

Drømte du egentlig også om en lidt mere eksotisk ferie end en kold våd vinterferie i Danmark? Så kan I drømme jer lidt væk når I går og kigger på eksotiske dyr i Randers Regnskov.

Eller besøge alle de smukke, eksotiske fisk man kan opleve på en tur rundt i Kattegat Centeret.

På tur i egen by

Aarhus har så mange ting at opleve som børnefamilie – og en af de ting, som altid er et hit er Botaniske have. Man kan gå en tur rundt i selve haven. Læs meget mere om det her.

Skulle man have brug for at komme i ly for en regnbye eller et varmt sted at indtage sin frokost så er væksthusene et hit. Her er flotte blomster, små stier og store sommerfulge.

Sidste sensommer åbnede en ny stor legeplads – som virkelig er fed og passer til alle aldre.

Sjov shopping for hele familien

Det er så meget nemmer at få handlet og købt fødselsdagsgave til tante Olga når børnene er underholdt. Det sørger City Vest for lige i øjeblikket. De har i alle skoleferier et koncept, der hedder Feriebillet – sådan har det været siden vi var børn. Læs meget mere om det lige her. Fordelen er, at man kommer rundt i hele centeret så man samtidig kan få ordnet alt på ens to-do-liste.

Ligeledes har Storcenter Nord for tiden forandret sig til det ydre rum – så smut den vej forbi og lad fantasien få frit løb.

En dag i køkkenet

Familien er samlet og der ryger nogle madpakker ned når man sådan er på tur. Det kan altså godt blive en smule kedeligt, og ikke mindst dyrt. Så man kan ligeså godt bruge en feriedag på at lave lidt hjemmebag som kan komme med på tur. Er I til pøslehorn eller pizzaboller?

God ferie til jer derude

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen