Tapas og tøsetid

//Reklame. Inviteret af Stechers//

Når hamsterhjulet ruller derud af og den ene dag tager den anden kan det være svært at nå at se veninderne. Det kender I sikkert: Madpakker, støvsugning og job udfylder i sig selv tidsplanen. Men, hvad giver mere energi end et par timer i selskab med veninderne eller kæresten for den sags skyld? Det er bare lige med at prioritere det. Det lyder nemmere end det er. We know! Men vi var ihvertfald ikke sen til at takke Ja da vi blev inviteret på tapas og tid til venindehygge hos Stechers ved åen i Aarhus. De kører et nyt koncept med tapas og vin/bobler ad libitum. Læs med og hør om VORES aften.

Åh vi havde virkelig glædet os til at besøge Stechers og have tid sammen. Tid til at sludre og hygge over noget lækkert mad og drikke.
Anne er for nyligt startet på en fuldtids-videreuddannelse, hvilket forventeligt tager meget tid og energi. Dorte har været på en dejlig lang barselsferie i Thailand med hendes familie. Så det har faktisk været svært at finde tid til at ses. Men Hey! -nu skulle det være.

Stechers konceptet

Ingen af os havde endnu besøgt Stechers. Vi har dog begge hørt godt om det. En fra mødregruppen fik tapas take-away derfra til deres barnedåb og var yderst tilfreds. Annes svigerinde havde været dernede i forbindelse med et polterabend og talte også varmt om stedet så vi glædede os til at smage og opleve i hyggelige omgivelser.

Stechers serverer autentisk tapas. Den perfekte spise når det gælder en hyggelig samtale-middag. Dele-mad kan altså virkelig noget.
Kort og godt får man et tapasbræt og så skal man bare bestemme sig for om man ønsker ad libitum vin/bobler i 1,5 eller 3 timer. Kan det blive nemmere? Læs om tapasbrættet, vine og priser lige her. Alt efter hvilken dag du besøger stedet er der lidt variationer i deres priser og koncepter. Vi er i hvert fald klar på at besøge stedet en onsdag aften næste gang.

Stechers! here we come.

Vi havde bestilt bord til kl 20.00. For nogen kan det måske lyde lidt sent. Men for os var det helt perfekt. Der var børnene puttet, der var nogenlunde ryddet op og der var smurt madpakker.
Vi havde bestilt bord til deres 1,5 times tapas incl. vin og bobler. 1,5 times venindetid uden forstyrrelser. (Næste gang tager vi helt sikkert 3 timer)

Vi fik et bord med udsigt til åren, så vi rigtig kunne sidde og snakke imens vi kiggede ud på regnen. Stedet er lille og hyggeligt med plads til både par og lidt større grupper. Det dæmpede lys og den intime stemning gjorde, at man helt glemte tiden og bare hyggede sig. Det var skønt at sidde der i halvmørket og nyde vin og tapas mens man kunne snakke helt uforstyrret. Tjeneren kom og fyldte vinglassene op så vi bare kunne slappe af. Det var virkelig tiltrængt når vi oftest har 6 børn løbende omkring os, når vi mødes. Skulle vi få lyst selv at skænke op så kunne vi bare tage for os af vinene der var stillet frem. Stechers lover, at der altid vil være bobler, samt to røde og to hvidvine af god kvalitet at vælge imellem.

Pssst….bestiller du bord til tapas og vin om onsdagen kl 18.30 kan du skåle i de mere eksklusive vine, som der blev åbnet i weekenden. På den måde kan du nyde lækkert vin og tapas til en særlig billig onsdagspris. Læs mere om konceptet og vinen lige her.

Til vores store glæde kan Stechers mere end bare vin og tapas, de laver også lækre drinks! De havde et fint udvalg af lækre drinks i deres coctailbar og tilmed et torsdagstilbud -så selvfølgelig skulle aftenen sluttes af med Edelflower daiquiri. Bartenderen, som også var tjener, gjorde det squ godt og vi kunne sagtens have drukket et par drinks mere. Se om ikke er er en drink der kan friste lige her.

Less is more

Stechers gør det squ godt:

  • Der er lækkert, simpel tapas uden alt for mange fix faxerier
  • Lækre vine
  • Lækre drinks
  • Hyggelig stemning
  • Høflig betjening

Hvad mere skal der til. Vi er ret meget fan af stedet. Synes prisen er virkelig fair sammenlignet med andre steder og dette er endda incl. lækre vine ad libitum. Skulle du være blevet fristet så kan du bestille bord eller take away lige her.

På gensyn Stechers!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen