•23• Jul i smukt papir

Vi nyder den dejlige jule”ro”, der sænker sig over familien. Selvfølgelig er der også en masse kaos, men det er god julekaos. Vi har alle juleferie og nyder at have god tid. Imens børnene hopper rundt og leger nisser, har vi fundet lidt tid til papirfoldning for voksne.

Der er noget helt specielt, næsten terapeutisk, ved at sidde og folde papir til fine ting. Se det helt flade papir ændre udseende mens man arbejder med det. Det er nærmeste som om der kommer liv i det på sin helt egen måde.

Kigger man på YouTube er der nogen, som er fuldstændig vanvittig dygtige. Vi er sådan bare helt almindelige. Men ikke desto mindre har vi kastet os ud i lidt forskelligt.

Det er blevet til denne smukke stjerne. hvor du finder en fin vejledning lige her.

Vi har brugt almindelig papir i forskellige farver, hvor vi selv har farvet på det med guld farve. Det er gjort med splash effekt:

Nemt, billgt og hurtigt. Vil man gerne købe rigtigt origamipapir findes det bl.a. lige her.

Vi har tidligere lavet flettee julehjerter med personlig tekst:

Det skal vi helt sikkert igen. Måske i løbet af formiddagen i morgen når tiden bare skal gå inden festen starter. Bare roligt! Følger du dette link så guider vi dig til, hvordan du finder en guide til at lave dem.

Hvad elsker du at folde i papir? Har I nogle faste traditioner i jeres familie med papirs julepynt?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen