•15• Gaveindpakning med smukke ord

// Labelmakeren er sponsoreret af Bog&Idé. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Vi har efterhånden styr på de fleste julegaver og er også ved at være med i forhold til indpakningen. Mange butikker pakker jo ind men de hjemmelavede og et par andre gaver skal ikke snydes for en smuk indpakning. Indpakningen er faktisk også af ret stor betydning. Ihverfald for vi voksne. Læs med og bliv inspireret. Vi lover alle kan være med så længe de har en labelmaker.

At pakke en smukt indpakket gave op er altså af betydning. Der skal i virkeligheden ikke så meget til og man kan bruge det man nu har. I år har vi brugt en oldschool 3D labelmaker. Det sætter altså prikken over i’et når man taler smuk indpakning, hvis du spørger os.

Gratis fragt og returpant

Vi bestilte labelmakeren via Bog&Idés webshop. Ja, Bog&Idé er meget mere en bøger. De har også spil, alverdens hobbyartikler og legetøj. Kig endelig på udvalget her. (Pssst…hvis du er medlem eller melder dig ind i deres kundeklub er der fri fragt i december. Så nu er der mulighed for at få klaret de sidste julegaver hjemme fra sofaen af).

Efter et kig rundt på deres hjemmeside så vi noget vi må dele med jer. Deres “bestseller returpant-system”. Det giver dig mulighed for at få et tilgodebevis på 25% hvis du kommer tilbage med en af bestsellerbøgerne indenfor 3 måneder. Du kan altså nå at læse bogen og aflevere den og få 25% af bogen værdi på et gavekort. Se nuværende bestsellerlisten lige her. GENIALT!

Nå bøger blev det ikke til denne gang. Udover den smarte labelmaker fik vi da også købt årets mandelgaver. Bog&Ide Havde nemlig også en masse inspirerende ideer til dette. Se her.

Dymo Omega

Dymo Omega er en oldschool 3D labelmaker. Med den laver man nemt de smukkeste 3D labels. Der er noget ret unikt over denne type labels.
Den er nem at betjene og børnene kan sagtens være med og lave deres egne unikke labels. Tro mig! Det har Alma og Freja brugt meget tid på. “Hjemmelavede klistermærker”.
Selve apparatet bruger selvfølgelig ikke batterier og har udover alle bogstaver og et tegn en smart afklipper funktion.
Prisen er noget nær det bedste. Sølle 129,95kr og der medfølger sort tape. Der kan tilkøbes både farvet (blå og rød) og sort tape for 69,95kr for tre ruller. En rulle holder altså ret lang tid.


Vi har pakket en bunke gaver ind og brugt de smukke labels på forskellig vis. Inden vi gik i gang med selve indpakningerne havde vi været i gemmerne og fundet:

  • Ensfarvet gavepapir
  • Farvet papir, bølgepap eller andet papir med struktur.
  • Snor af forskellig farve
  • Noget “grønt” fra haven og kogler
  • Manillamærker eller andre små kort
  • Julede ting fra gemmerne (ex. slikstokke, kanelstænger, små juleklokker etc.)

Kig på billederne og lad dig endelig inspirere.

Ja som du kan se har vi bar mixet og matchet de forskellige materialer. Alle gaver har fået labels på eller et kort med labels på. Nogle har bare fået en “Til og Fra” label på mens andre har fået et par glade juleord med på vejen. Bjældeklang, englelyd, julefryd, jul på forskellige sprog, reindeer hugs. Ja fortsæt endelig selv med at sprede den gode stemning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen