•8• DIY: Bløde gaver dekoreret af børnene

Børnene var godt i gang med de hjemmelavede julegaver sidste år. Det kan være en opgave i sig selv at komme på en ide som modtageren kan bruge . Men vi gik på indkøb i storbutikken og fandt nogle neutrale tekstilvarer af forskellig slags, som børnene dekorerede. Kig med og se, hvad det blev til.


I stof- og hobbyforretningerne findes der alverdens neutrale tekstilvarer der er beregnet til at man kan male på. Det er utrolig nemt og alle børn, store som små, kan være med på hver deres niveau. Man kan vælge at tegne med tekstilmaling eller -tuscher. Vi valgte tuscherne da de var på lager (og fordi det sviner mindre). Man kan jo sortere lidt i farverne, hvis man ønsker et farvetemperatur eller bare ikke ønsker et helt sort kunstværk.

Frida, William og Alma var i gang med grillhandsker og der blev virkelig dekoreret under fuld koncentration. Frida tegnede meget ‘abstrakt’ imens de to store tegne lidt mere detaljeret. Dog krævede Williams lidt forklaring.

Freja og Villum var i gang med at dekorere køletasker. De tegnede på en side hver. Det blev gjort over et par dage for Villums vedkommende da det åbenbart var utrolig drænende for en ung mand som ham. Men fine blev de.

Vi har tidligere være i gang med muleposer som også en en dejligt brugbar gave. Se, hvordan det endte ud lige her.

Det fede ved at tegne på disse ting er at alle aldre kan være med og er man lidt omhyggelig med indkøb så er det noget modtagerne virkelig kan bruge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen