•3• Pandebånd på store pinde: Venindegave

Trænger din veninde, søster, mor eller en anden vigtig person i dit liv til en ekstra gave her i den søde juletid? Så er dette super fine strikkede pandebånd måske en ide. Det er en hurtigt og nemt gave.

Når man snakker om sofastrik er det her virkelig i den kategori. Det har taget to små aftener at strikke og mine aftener er altså korte. Falder i søvn, hvis jeg ikke virkelig tænker på at holde mig vågen. Det må være glæden ved at få et nyt job kombineret med mor til tre.

Det er noget helt specielt ved at give folk man holder meget af hjemmelavede gaver. Heldigvis er jeg omgivet med folk der faktisk også værdsætter en hjemmelavet gave. Den tid og kærlighed man har lagt i et projekt er bare noget helt særligt. Det er hyggeligt at have en bestemt person i tankerne når man sidder og arbejder med det. Glæden ved at se folk blive glade og faktisk bruge ens hjemmelavede gave er hel unik.

Materialer

Kig lige godt i gemmerne før du investere i nyt garn for der går virkelig ikke meget garn til dette pandebånd. Det vejer i alt: 39g

Jeg har brugt Arwetta classic og Mohair fra Canard. Jeg har en rest fra et tidligere projekt. Men skal du ud at købe det skal det være en nøgle af hver.

Rundpinde 5, 40cm lange

Opskrift på pandebånd

Slå 40 masker op på rundpind 5.  Strik rundt i glasstrik indtil stykket har en cirka længde på 102cm. Eller den størrelse, der passer til omkredsen af dit hoved. Luk af.  SÅ skal ’knuden’ laves, den er nemmere at lave end den ser ud.

Så er det ellers bare at få det i brug så man ikke får kolde øre i denne kolde tid.

Som sagt så er det nemt og hyggeligt at lave pandebånd – man kan godt blive helt afhængig af det. Men bare rolig, vi har opskrifter på et mere.

3 kommentarer til “•3• Pandebånd på store pinde: Venindegave”

 1. Hej hej. Da dette indlæg kom op så jeg de fine billedevejledninger, men nu kan jeg ikke se billederne længere, men kun teksten. Hvad kan det være?
  Mvh Emilke som er meget glad for din blog.

  1. fantasifabrikken

   Vi bøvler lige pt med alle billederne er forsvundet fra indlæggene. Vi er ved at få dem på plads lige så langsom. Vi laver da lige dette indlæg med det samme .
   Tak for de fine ord

 2. Helle Hestbjerg

  Jeg vil gerne strikke pandebåndet med ‘knuden’, men der står ikke noget om hvordan man laver den. Kan I give en beskrivelse?
  Mvh Helle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen