Uddeling: LOL-poser med print-selv PDF

Så blev det atter Almas tur til at fylde år og dermed selvfølgelig også uddeling i skolen. Når man skal dele ud i skolen er det smart, at det er noget, hvor der ikke er for meget, der skal slæbes rundt på. Det var Alma ihvertfald opmærksom på. Hun ville jo selv klare det uden mor og far, hverken skulle bære eller være til stede.
Alma på nu 7 år var indstillet på, at det denne gang skulle være noget med LOL. Læs med og se, hvad LOL er og hvad vi fandt på. Vi lover det er hurtigt, nemt og populært.

Hvis du ikke kender til LOL dukkerne, så er det formentlig fordi du ikke deler hus med en 7 årig pige, der elsker glimmer og glitter. For få år siden var LOL dukker heller ikke en af mine hverdagsgloser, nu er det næsten på højde med ordet “mælk”. Det hele startede en sensommer eftermiddag, hvor Alma kommer hjem med julelys i øjne, efter et besøg ved hendes bedste veninde. Nu vidste hun helt sikkert, hvad hun ønskede sig i fødselsdagsgave: LOL Suprice dukker! Vi stod som to meget store spørgsmålstegn og prøvede på at forstå, hvad det der LOL gik ud på. Veninden var lige kommet hjem fra familiebesøg i USA og havde tasken fyldt med disse dukker og Alma havde sågar fået lov at låne en med hjem.

LOL er en af de ting, der fylder meget hos Alma lige nu. Derfor var det oplagt, at det skulle være noget med de figurer i centrum. Så jeg måtte i gang med at finde på, for der findes ikke umiddelbart lige noget spiseligt med LOL. Ihvertfald ikke i Danmark.

Materialer

  • Cellofanposer (cm) (her eller Søstrene Grene)
  • Papir/printer
  • Klipsemaskine
  • Indhold til poserne (vi havde 1 slikkepinde og et par skumfiduser)

Fremgangsmåde

PDF lige til at printe ud med LOL-dukkerne findes her. Der er til 4 poser, så er det jo bare at printe det antal ud man ønsker. Klip dem ud og fold dem.

Put det fyld i poserne som I ønsker og luk dem. Hvis poserne ikke er helt fyldte kan de foldes sammen et par gang oppe i toppen inden papiret sættes fast med en klips.

Alma var ikke til at skyde igennem da hun om morgenen stod i hendes nye LOL-hyggetøj og favnen fyldt med LOL poser.

Er dit barn ikke lige til LOL kan du jo lave, hvilken som helst papir-top eller du kan få ideer til ligende poser som her med Ninjago eller her med Flagermus.

Få flere ideer til uddeling lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen