DIY: (uuuuu)hyggeligt halloweenpynt

Så starter årets (u)hyggeligste tid. Det er virkelig en tid på året som er vokset på os. Som der kunne læses i tidligere indlæg om “En grufuld middag” så er vi i fuld gang med at gøre klar til halloween. Vi elsker at kunne gå op i de små detaljer, som lige gør halloween-tiden lidt sjovere. Læs med og se, hvad vi har fundet på af halloweenpynt i år.

Når der sådan er fest og farver i sigte – eller ‘GYS og GRU’, om du vil, så er vi klar med pynten. Vi elsker at introducere børnene for højtiderne ved at pynte op og gerne inddrage dem i forberedelserne.

Kriblende hårpynt

Det er sjælden så meget der skal til, så selv de store pigeres frisure kan få et halloween look.

Alt der skal bruges er piperensere og hårnåle. Vi har delt 2 piperenser i 6 lige store stykker og lavet et kors med en hvid piperenser.

Håret sættes i en knold og de 6 stykker piperensere sættes ind i hver side så det ligner ben. Korset sættes på med en hårnål i midten af knolden. Tænker du, at den skal have endnu mere udklædning. Så var Alma sidste år klædt ud som en edderkop.

Selvlysende uhygge

Ud over Halloween maden, som pynter så fint på Halloween bordet så har vi leget med selvlysende HAMA perler som halloweenpynt. Det er jo perfekt til små spøgelser og flagermus med lysende øjne:

Spøgelserne er lavet på små hjerteformede perleplader og flagermusene på en firkantet. Til slut er de sat sammen med sytråd.

Se hvad vi mere har lavet af selvlysende perler lige her.

Edderkoppespind

Når halloween nu ligger her i det smukke efterår, fyldt med vidunderlige kastanjer så er det da oplagt at inddrage dem i halloweenpynten. De er perfekte til at lave edderkoppespind med. Enten med farverigt garn, perler og tændstikker eller den store udgave med grilspyd og hvidt garn.

Sjov med lys

At lave sjov med lys høre ligesom halloween til. Der skal ikke så meget til at skabe en uhyggelig stemning. Selvfølgelig med et twist af hygge. Til bordet skal du ikke bruge andet end et syltetøjsglas, toiletpapir, tus og et fyrfadslys.

Udtrykket ændres nemt ved at at tegne forskellige øjne, munde eller hvad ens fantasi rækker til. Det hygger på ethvert uhyggeligt halloweenbord.

Trænger man der imod til udendørs uhygge så kan ens hæk nemt inddrages. Ud af en paprulle (fra toiletpapir), saks, et elektrisk fyrfadslys eller knæklys skabes uhyggelige øjne som holder øje med en.

Kan du bare slet ikke få nok af alt den gyselig halloweenpynt så tjek lige sidste års halloween pynt ud. Det er så fint, at vi vidst må igang med at lave lidt af det samme igen i år.

6 kommentarer til “DIY: (uuuuu)hyggeligt halloweenpynt”

    1. FantasiFabrikken

      Børnene er også ret vilde med halloween så vi dyrker det også lidt. De elsker at være med til at skabe

  1. Pingback: Hjemmelavet (u)hyggelig halloween pynt - Momster KREA

  2. Pingback: Hjemmelavet (u)hyggelig halloween pynt – MOMSTER BUSINESS TEMPLATE KREA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen