Måltidskasser: “Mor skal vi lege?”

||Reklame for Kokkens Hverdagsmad. Ord, tanker og holdninger er vore egne||

…..har du også ofte fået det spørgsmål liiiige på det tidspunkt, hvor du burde gå i gang med madlavningen. Tænk, hvis ikke du skulle bruge så lang tid ved kødgryderne og hakkebrættet. Tænk sig alt den tid du ville have til at hygge med børnene eller dig selv. Læs med og se, hvordan mere tid bliver en realitet.

Madplaner, indkøb, planlægning og forberedelse af aftensmaden tager tid. Især, hvis man ikke er så iderig og gerne vil lave en alsidig madplan. Som skrevet i “Måltidskasser: Jeg har styr på madplanen skat…” så ender vores madplan ofte ud med at ligne sig selv uge efter uge.

Mere overskud i hverdagen

Vi har testet måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, hvilket virkelig har givet mig mere overskud i den uge vi får kassen. Bare det i sig selv er da virkelig værd at tage med i regnestykket. Trods det, at jeg er på barsel og udefra set har alt tid i verden så har man det bare IKKE. Dagen går hurtigt med aflevering af børn, indkøb, amme, tømme opvaskemaskine, skifte bleer, rydde op, ligge tøj sammen, vaske tøj, forsøge at putte baby, bade, hænge tøj op, babysvømning, mødregruppe, cafetur, hente de store børn. Og alle disse ting skal jo gøres med en baby enten på armen, kaldende på én eller som snart vågner. Ikke, at jeg klager for jeg er vild med barsel, men ja tiden går bare derud af. Jer der har været eller er på barsel kender det sikkert.

Nå men det var så aftensmaden vi kom fra…og på det tidspunkt er børnene så også hjemme og ulvetimen er startet. Man kunne være tilbøjelig til at trække iPad kortet, Disney filmen eller anden passiverende aktivitet. Og det sker da også nu og da men det er bare så meget hyggeligere og meningsgivende at bruge tiden sammen med børnene. Have tiden til de nære ting fremfor at være tilstede på afstand mens der skrælles kartofler.

10 ting du kan bruge tiden på

Som sagt har vi oplevet, at vi har fået mere tid men også overskud ved at modtage disse måltidskasser. Vi får meget mere forskelligt og børnene får smagt en masse forskelligt. I og med, at det er minimalt, hvad der skal gøres så er tiden der til at lade børnene hakke og anrette kommet. Både børnene og vi forældre elsker det. Det er tilmed også som om, at det mad man selv har været med til at lave smager bedre. Nå men hvad når vi i stedet:

 1. Skubbe dine børn på gyngen.
 2. Lege ZOO med dit barn.
 3. Bygge togbane.
 4. Mere tid og overskud til at tage børnene med i køkkenet.
 5. Neglelak til både mor og børn.
 6. Tage på legepladsen efter børnehave og stadig få lækker og nærende mad.
 7. Læse bøger sammen med børnene i stedet for Ipad tid.
 8. Slå græs eller plukke blomster i haven med børnene.
 9. (Ssssh….) Sove middagslur med baby i stedet for at forberede aftensmad.
 10. Få lækkert mad trods fritidsaktivitet fra 16-17.

Hvad koster kokkens mad så?

Folk som jeg har talt med måltidskasserne spørger som noget af det første: Hvad koster det? De synes umiddelbart det lyder lidt dyrt og det forstår jeg da godt, hvis man sammenligner med at handle ind ingen discount butik og selv står for madplan og tilbudsjagt. Sammenligner man med andre måltidskasser så er det nu faktisk ikke så dyrt. Det koster selvfølgelig lidt mere end de kasser, hvor det kun er råvarer. Men jeg betaler gerne lidt for, at det meste af maden så er lavet.

Kokkens hverdagsmad bruger gode råvarer og økologi, hvis det er muligt. Så hvis økologi er et ufravigeligt krav så skal man vælge en anden leverandør og selvfølgelig forvente en højere pris. De levere heller ikke vegansk eller vegetar, de fleste retter indeholder kød. Dog kan man vælge en måltidskasse med mere grønt.

Kyllingespyd, ratatouille og blomkålssalat. En ret fra familiekassen.

Prisen afhænger selvfølgelig af antal kuverter, kassetype og antal måltider. Regn din pris ud lige her. Lyder det tiltalende så kører der lige nu et introtilbud, hvor man ved køb af to måltidskasser får den 3. kasse gratis.

Momstertest

Der er flere mødre igang med at teste disse måltidskasser lige nu og der vil om et par uger kommer en mere uddybende anmeldelse af Kokkens Hverdagsmad på momstertest.dk

4 kommentarer til “Måltidskasser: “Mor skal vi lege?””

  1. FantasiFabrikken

   Vi fortsætter også. Synes virkelig også det er overraskende smagfuldt. Havde tænkt at det sikkert ikke smagte af en disse. Men det gør det virkelig

 1. Pingback: Nem og lækker aftensmad OG legetid med ungerne - Momster Food

 2. Pingback: Nem og lækker aftensmad og legetid med ungerne – MOMSTER BUSINESS TEMPLATE food

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen