MinimaKnit: Enkelt strik med smukke og seje detaljer

Det er som om, at mine strikkepinde ikke rigtig virker i øjeblikket. Men det har jeg jo skrevet meget mere om lige her. Heldigvis virkede de fint i det tidlige forår, hvor jeg strikkede den smukkeste bluse til mig selv. Den var som en blød lille sky at få på. Læs med og se hvilken strik det blev til

De fleste, der er blevet mødre efter Facebooks fremtog kender til online terminsgrupper. Det er der man kan få en masse gode råd, sparring og møde en masse seje mødre.

MinimaKnit

I en af mine terminsgrupper er der en mega sej kvinde, som har valgt at kaste sig ud i at designe strikkeopskrifter til babyer, børn og kvinder. Hendes virksomhed hedder MinimaKnit. Jeg har været så heldig at få lov at være teststrikker for nogle af hendes opskrifter og jeg kan love jer for, at de er grundige og gennemarbejdede. Der er ikke noget man skal gætte sig til. Det hele er så fint beskrevet. Det gør, at alle kan være med lige meget om man er nybegynder eller en garvet strikker.

De fleste af hendes opskrifter har et enkelt look dog med øje for de smukke detaljer som vi strikkenørder elsker. Der ud over er det også nemt at skabe lige det udtryk man selv ønsker ved at ændre i garnets type og farver.

Hvis I har set med i story på Instagram så har I opdaget, hvad der er sket med min Oda trøje! Ja den blev spist af vaskemaskinen, da jeg lige ville gøre den ekstra fin til billederne. Heldigvis har søde Marie givet mig lov til at låne et billede af hendes egen tøje.

Oda trøjen

Strik for alle

Marie, som hun hedder, har også en dreng, hvilket betyder at hun også har opskrifter på sejt drengestrik. Det er altså fedt for os drengemødre. Jeg syntes det kan være svært at finde fine opskrifter til drengestrik, når de ikke længere er babyer. Hun formår at lave smukke detaljer, samtidig med, at det stadig holdes “drenge-sejt” (som William kalder det). Her er den godt nok strikket op i mørk rosa til en pige. Williams sovetrøje er forlængst slidt op.

Jeg har været igennem mange af hendes opskrifter i flere forskellige størrelser, både til mig selv og børnene. De kan helt sikkert anbefales. De er blevet en fast del af vores basis-garderobe. Vi har allerede fundet strikken frem. Det er perfekt i dette nærmest efterårsagtige vejr.

Gør dig selv den tjeneste og tjek hende og hendes strik ud på Instagram: @minimaknit, hvor der er masser af lækker inspiration til strik.

Jeg venter bare på, at der kommer nyt garn hjem til en ny “Odas trøje”, så jeg kan få lov at starte forfra.

4 kommentarer til “MinimaKnit: Enkelt strik med smukke og seje detaljer”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen