Stensikkert en populær sommeraktivitet

Sommerferien er i fuld gang, trods det er som om vejret har glemt det. Vi er landet i sommerhuset på Djursland og nyder at komme fuldstændig ned i gear. Det er mine forældres sommerhus, så vi føler os hjemme lige så snart vi drejer ind af grusvejen. Det er så dejligt. Læs med og se, hvilken sommeraktivitet vi blandt andet får tiden til at gå med.

Noget af det første vi skal når vi rammer sommerhuset er en tur ned til vandet, om det blæser, regner, sner eller solen skinner; det er ikke så vigtigt. Det er som om vi først falder helt på plads når vi lige har været nede og vende vandkanten. Børnene kan bruge flere timer på at bygge sandslotte, grave huller og samle sten. Alle faste sommeraktiviteter. Nogle sten skal kastes i vandet mens andre skal med hjem. Lad os bare sige det sådan: Vi mangler IKKE sten oppe ved sommerhuset. Det gør nu heller ikke noget, for et sten-sikkert hit er at male på sten. Det er noget vi kan få lang tid til at gå med. Vi har flere gange gjort det med maling og pensel – også rigtig fedt men med mindre børn, som vores, var det til tider ret omstændigt. Der var maling alle steder og mange af stenene endte i en ukendelig brun farve – vil faktisk gå så langt og sige det lignede små lorte når de lå der på rad og række til tørring.

Et stensikkert hit

Derfor havde jeg set lidt på, hvad der var af alternativer til malerpenslen og der findes et hav af tusser. For ekspempel Posca tusser, som kan tegne på de fleste overflader. Det ville dog hurtig løbe op i en mindre formue. Specielt taget i betragtning af at børnene ikke er så gode til at passe på dem endnu.

Derfor for var det perfekt da jeg opdagede at Panduro har lavet en tusch, som kan noget af det samme til en mere overkommelig pris. Derfor måtte de straks i kurven og med hjem så de kunne testes. De kommer i en pakke med 20 forskellige farver til 149,95 kr.

Det var helt sikket et hit. Ungernes fantasi fik frit løb. Det er så sjovt at se, hvordan stenene lige pludselig fik en helt anden form for liv.

Alle størrelser kunne være med, og de tørrede lynhurtigt og det krævede ikke andet end en plastik dug på bordet.

Denne aktivitet kan laves både inde- og udendørs så det er en perfekt sommeraktivitet her i det danske sommervejr.

Hvad laver I af sommeraktiviteter i det danske sommervejr? Mangler i inspiration så bliv inspireret her.

1 kommentar til “Stensikkert en populær sommeraktivitet”

  1. Pingback: Stensikkert krea-hit - Momster KREA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen