DIY: Sommerferieplan m/PDF

Så er ferien for alvor startet og ih hvor er det lækkert. Vi har ikke de store udenlandsplaner. Men der skal selvfølgelig ske ting og sager når nu det er ferie. Det kan dog, som barn være lidt svært at holde styr på alt det man skal. Især når man syntes det alt sammen skal være lige nu og gerne på samme tid. Derfor har vi været ved at lave en sommerferieplan, hvor vi sammen kan sætte de ting på som vi skal. Det giver et godt overblik og giver samtidig god anledning til at kunne glæde sig.

 

Sommerferieplan:

Vi har lavet planen som en PDF fil lige her til fri print.

Den første kolonne er til at skrive uger/datoer i, så vi forældre også ved hvornår tingene skal ske. Der ud over er der et blank område over skemaet, hvor man kan skrive barnets navn eller hvad man nu syntes.

Da vi har en fornemmelse af, at det er et stykke papir, der kommer til at blive fundet frem mange gange i løbet af sommeren har  vi lamineret den. Hvis man ikke har en lamineringsmaskine kan man købe nogle kold lamineringssæt her.  De er virkelig smarte.

Man kan jo printe billeder ud af de ting man ved man skal eller billeder af personer man skal besøge. Vi har lavet et ark med nogle af de ting vi, og sikkert også mange af jer, skal. Den er som PDF-fil lige til at printe her – og så kan man jo selv supplere. Så kan man jo løbende skrive på det laminerede skema med sprittus. Jeg har også lamineret billederne og brugt elefantsnot til at sætte dem fast. Så er det nemt at ændre i planerne løbende.

Så er det ellers bare med at få planlagt og i fællesskab sat på planen.

1 kommentar til “DIY: Sommerferieplan m/PDF”

  1. Pingback: Hjemmelavet sommerferieplan - Momster KREA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen