Huslige pligter og rengøring… Nej tak

Kender i følelsen af at ens skab med rengøringsartikler har stået uåbenet så længe at man næsten burde starte med at støve det af før man går i gang med den tiltrængte rengøring? Sådan er det at være børnefamilie med for få timer i døgnet. Men det er der heldigvis en løsning på lige her.

//Rengøringen er sponsoreret af Happy Helper. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Når vi sidder og planlægger vores uge, bliver der altid voldsom stille når talen falder på rengøring af hjemmet. Ingen af os syntes det er særlig sjovt. Man kan ligefrem få følelsen af, at det ikke kan betale sig. Med huset fuld af børn er der nærmest beskidt igen før man man er færdig med rengøringen.

Vi har prøvet med forskellige ting for at gøre det nemmere for os selv. Skemaer for, hvad og hvornår ting skulle gøres. Så kunne opgaverne vinges af når de var udført. Vi har forsøgt at dele det ud på flere dage. Skynde os at få det overstået. Høre højt musik – You name it. Vi har prøvet det meste, lige lidt har det motiveret os.  Så det faldt i virkelig god jord at skulle teste Happy Helper konceptet.

“Happy Helper” …hvad for noget??

Happy Helper konceptet er som sendt fra himlen når man er en småbørnsfamilie, som ikke har nok timer i døgnet. Det er meget simpelt bygget op omkring en online platform, hvor man opretter sig og derefter kan man booke rengøringer eller andet hushjælp.

“Helperne” fastsætter selv deres time-pris, deres arbejdstidspunkt og skriver et par ord om sig selv, så kan man som bruger vælge imellem de forskellige “helper” ud fra dette. Ligeledes kan man læse anmeldelser af den enkelte helper inden man booker dem. Når man har fundet sin “helper” kan man chatte med dem omkring opgaven eller andre spørgsmål.

Ups…..

Er man lidt nervøs for om vasen fra svigermor skulle gå i stykker under rengøringen har Happy Helper en forsikring som dækker (selvrisiko på 500kr).

Skulle man rende ind i en “helper” som man ikke syntes gjorde arbejdet ordenligt har man ikke bundet sig til noget og kan bare booke en anden til næste gang. Alle “helpere” har gennemgået nogle e-learningskurser og er gjort bekendt med konceptet og kravene. Fordelen ved at få den samme “helper” er at jo mere de kender ens hus jo nemmere er det at udføre rengøringen ordenligt. Derved får man også mere kvalitet for sine penge jo flere gange den samme “helper” kommer i hjemmet.

Happy Helper opkræver et gebyr – hvilket selvfølgelig er okay, men lidt til den høje side syntes vi. Dog har det den fordel, at man alle dage kan få fat på en medarbejder, som kan hjælpe en, hvis der opstår problemer.

Et lille tip: Husk man kan benytte håndværkerfradraget, og så falder prisen jo yderligere.

Så efter at have læst om, hvordan andre mødre har været glade for Happy Helper glæder vi os til at prøve det af. Læs med ovre hos Septemberbørn, Selshi, Åndehuller og hos Michelle, der alle har fået hjælp til rengøringen. Vi har som sagt ikke prøvet det endnu men valget var ikke så svært, nu håber vi bare, at vi bliver lige så tilfredse som de andre.

Nu vil jeg bare smække benene op og vente på at et er vores tur til at få hjælp til en grundig rengøring.

Mangler du andre tips til at lette hverdagen så læs lige med om disse måltidskasser.

MOMSTER TEST

Tjek anmeldelserne på  MomsterTest af Happy Helper, hvor forskellige mødre giver deres mening til kende inden for nærmeste fremtid. Vi har også skrevet en anmeldelse af oplevelsen med Happy Helper. Her vil det blive ratet på forskellige parametre og der gives en mere uddybende og detaljeret beskrivelse af dem af rengøring og koncept..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen