DIY: Smuk drømmefanger i perler

Her hjemme elsker vi at lave perleplader. Det gælder både voksne og børn. Der er noget beroligende ved at sidde der og sortere perlerne og sætte dem i et flot mønster. Vi har været i gang med at lave drømmefangere af perler. Kig med og bliv inspireret.

Drømmefangere stammer fra indianerne. Princippet er oprindeligt, at man hænger drømmefangeren over sin seng. Trådene i midten af drømmefangeren vil så fange de dårlige drømme, mens kun de gode drømme passerer gennem nettet. Der er noget magisk over disse drømmefangere. Mange har dem også bare hængende til pynt.

Ofte er de lavet af en ring med et sirligt og smukt mønster af tråde i og så med fjer hængende ned fra, hvilket vi har ladet os inspirere af.

Mønster

Drømmefangere kan jo laves i lige det mønster og de farver man nu holder af men lad dig endelig inspirere her.

De forskellige dele samles så med enten gennemsigtig fiskesnørre eller en anden matchende tråd. Det kræver lige lidt opmåling og tålmodighed at få snorrene i den ønskede længde.

Alternativt kan man jo lade børnene udfolde sig enten med farvekoordinerede perler eller ud fra fri fantasi og så efterfølgende samle perlepladerne i en smuk sammensætning.

Godnat og sov godt!

1 kommentar til “DIY: Smuk drømmefanger i perler”

  1. Pingback: DIY-guide: smuk drømmefanger af perleplader - Momster KREA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen