Opskrift: Rabarber-makron muffins

Haven bugner af rabarber og det har den faktisk efterhånden gjort et godt stykke tid. Vi er vilde med rabarberens syrlige sødme. Denne gang har vi bagt de lækreste rabarber-makron muffins. Læs med og få opskriften.

Rabarber er så lækkert i bagværk da de komplimentere de søde bageingredienser virkelig godt. Rabarberstykkerne fungerer som en lækker frisk overraskelse i de søde makron muffins. Disse muffins er hurtige at lave så de gør sig perfekt til de uventede gæster.

Ingredienser (12-14 stk.)

  • 100 g smør/bagemargarine
  • 1,5 dl sukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 2 tsk bagepulver
  • 2,5 dl mel
  • 75 g makroner (knuste)
  • 200 g fintsnittede rabarber
  • 3 spsk sukker, som vendes i rabarberne

Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt.

Pisk æggene i et af gangen.

Rør mælk i og vend herefter mel og bagepulver i til en ensartet masse.

De fintsnittede rabarber vendes med sukkeret i en skål for sig.

Til slut vendes de knuste makroner og rabarberne i dejen.

Fordel dejen i 12-14 muffinforme og bag dem ved 200 grader i ca 18 min.

Kagerne har vi pyntet med flourmelis og tynde rabarber strimler lavet med en kartoffelskræller.

FantasiFabrikkens børn elsker at være med i køkkenet og disse rabarber-makron muffins er så nemme at røre sammen at børnene sagtens kan hjælpe til. Der skal måles op i decilitermålet og der skal skæres rabarber. Stoltheden over at have bagt muffins er stor når de er klar til servering.

Flere rabarber

Har du flere rabarber i haven så har vi flere rabarber favoritter. Denne nemme smuldre kage med marcipan og rabarber er så nem og virkelig lækker. Har du mange rabarber så er saft og sirup virkelig lækkert at have på lager til drinks og morgenmad.

Følg med på bloggen, hvor vi snart bringer opskriften på rabarber is.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen