Enhjørningerne redder verden -Nødhjælp

Kan enhjørninger rede verden? Spørger du Alma og Freja så “ja, helt sikkert”. Panduros ‘Pearl the Unicorn’ forsøger ihvertfald at gøre verden til et bedre sted for fattige børn ude i verden. Læs med og find ud af, hvad det går ud på og hvad det har med nødhjælp at gøre.

// Hobbyartiklerne er sponsoreret af Panduro Hobby. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Det er jo ingen hemmelighed at halvdelen af FantasiFabrikken var i Thailand tidligere på året, hvilket vi stadig lever højt på. Vi nød selvfølgelig det skønne land med alt, hvad det havde at byde på og købte os forholdsvis billigt til lidt ekstra luksus. Inden afgang havde vi en lang snak med Alma på 6 år om, at der er børn ude i verden, som ikke har det så “godt”. Børn der ikke har råd til LOL dukker, flotte kjoler eller noget så basalt som mad. Hun var derfor klar over, at vi måske ville komme til at opleve og se fattigdom i Thailand.

Nødhjælp i børnehøjde

Tanken om de fattige børn var virkelig noget, som fyldte for hende. Hun gjorde sig mange tanker og var klar til at pakke halvdelen af sit legetøj ned og tage med så hun kunne dele ud til de “fattige børn”. Man bliver helt varm om hjertet som mor. Måtte desværre forklare hende, at det ikke kunne lade sig gøre med den sparsomme plads vi havde i vores to rejserygsække.

Vi talte om, hvordan man på andre måder kunne hjælpe fattige børn blandt andet gennem indsamlinger og køb af bestemte varer. Alma syntes det var noget underligt noget bare at give nogle penge uden, at der umiddelbart efter skete noget synligt. Så en lidt længere forklaring måtte der til.

Childrens week og SOS børnebyerne

Uge 22 er Childrens week i Panduro Hobby . Det betyder blandt andet, at man ved at købe “Pearl the Unicorn” krea pakken støtter SOS børnebyerne med 15kr.

Alma syntes det var helt fantastisk, at man ved selv at få noget støtter fattige børn. Mens hun sad og puslede med at dekorere enhjørningen, talte vi om, hvad hun syntes ville være vigtig at børnene fik. Det var så hygeligt at se, hvordan hun virkelig sad og tænkte. Hun kom frem til ting hun nødigt ville undvære. Resultatet blev, at hvis ikke man kunne have sin mor og far så var det vigtigt, at der var en anden voksen, som kunne hjælpe én – f.eks. med at lave pæne tegninger og kramme én når man slår sig. Det er så sødt når børn sætter ord på så store tanker. Børnelogik er fantastisk.

Pakkende indholdte små bøtter med ‘pearls’ modellervoks, en heste i træ og en vejledning. Så var det ellers bare at gå igang – alt hvad man skal bruge der i pakken.

Men lige meget, hvordan verden ser ud så er Alma helt overbevidst om, at enhjørninger fra Panduro Hobby kan redde verden. Jo flere enhjørninger der bliver købt og dekoreret jo flere fattige børn får det godt. Nødhjælp er en svær størrelse men vigtigt er det at hjælpe når man kan.

Pearl the unicorn

Kort om produktet og relevante links.

Momstertest

Pearl the Unicorn’ er blevet anmeldt på Momster Test af andre Momstre. Se resultatet lige her. Tjek i øvrigt Momster Test ud og find testresultater fra mange andre spændende produkter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen