MOM is just WOW upside down (mors dag)

Det er snart mors dag, hvilket vi selvfølgelig elsker på FantasiFabrikken. En dejlig tradition som børnene også holder af. Det at glæde andre man holder af, er ikke en dårlig ting at lære sine børn. Vi holder også selv af at glæde andre. Hvem gør ikke det? Det behøver ikke koste en bondegård at glæde andre og det kan gøres på mange måder. Læs med og få 5 gode ideer som de fleste vil sætte pris på.

Det er lige med at finde på med hvad og hvordan man skal fejre sin mor. Det er jo en kærkommen lejlighed til at sige tak og måske endda tilbringe lidt kvalitetstid med sin mor. Der skal, som sagt, ikke det helt vilde til. Vigtigst er det, at man husker det. For Guds skyld, ikke glem det! Vi har samlet et par ideer. Nogle mere klassiske end andre

Mor-tid kombineret med wellness

Som mor har man selvfølgelig ofte tendens til at prioritere sine børn frem for sig selv. Derfor vil et gavekort til en omgang wellness ofte falde på et tørt sted. Fodbehandling, massage eller måske en dagstur til et spa-sted (eksempelvis Lübker) . Der findes ofte gode tilbud på wellness på eksempelvis Sweetdeal. Alternativt kan man selv arrangere en spadag med fodbad, ansigtspleje og lækkert mad.

Alt efter barnets alder kan det være at det heller skal være i selvskab med en god veninde, så der bliver ro til at få snakket. Så heldige var vi faktisk forrige år.

Et billede siger alt

En mor vil altid blive glad for et mindeværdigt billede af sine børn eventuelt kombineret med et par søde ord. Appen Phonto er genialt til det formål. Vi har tidligere lavet nogle fine collager ved hjælp af appen:

Det er ret enkelt at lave og derefter printe ud og komme i en fin ramme. Find vejledningen til, hvordan appen fungere lige her.

Et kærligt smykke

Et smykke vil ALTID falde i god jord hos enhver mor. Der findes mange forskellige smukke smykker der symbolisere familie og det at være mor.

Vi har selv smykker, der symbolisere vores børn. Sådanne smykker betyder meget for en mor så det vil være en betydningsfuld og meget personlig gave.

Abonnement på kærlighed

Vil man give en gave, der holder lidt længere end bare lige på mors dag så har vi samlet lidt forskellige forslag til gavekort.

Man kan få leveret en smuk blomsterbuket en gang om måneden fra bloomon. Så er man altid sikker på at have noget smukt at kigge på.

Har ens mor mere brug for lidt selvforkælelse kan man forære hende et abonnent på Goodiebox. Så vil hun hver måned modtage en boks med lækre plejeprodukter.

Vil man prioritere lidt mor tid så er en abonnent på et magasin helt sikkert sagen. Hvem elsker ikke at trække stikke på sin favorit plads og glemme vaske tøjet imens det nyeste magasin kigges igennem? – det kan f.eks. købes her,

Gavekort til kvalitetstid

En ting som en mor altid vil prissætte er kvalitetstid med sine børn og nærmeste familie. Derfor vil et simpelt gavekort til kvalitetstid helt sikkert blive modtaget med glæde. Det kunne være en lækker frokost, en skovtur eller noget helt tredje.

Vil du have flere ideer så læs vores indlæg om mors dag fra tidligere lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen