DIY: 5 x geniale måder at bruge tavlefolie i indretningen

Tavlefolie kan bruges til et hav af ting. Vi er blevet ret vilde med produktet og dets alsidige muligheder. I og med, at det er selvklæbende kan det let fjernes igen, hvis behovene ændres. Læs med og se, hvordan vi har brugt det geniale selvklæbende tavlefolie.

Vi har samlet 5 ideer til, hvad med kan bruge tavlefolie til i indretningen. Det kan tilpasses ens behov ellers børnenes alder.

Ugens menu

Madplaner er noget af det, der med sikkerhed kan give både personlig og økonomisk overskud på hjemmefronten, hvilket vi tidligere har skrevet om lige her. En madplan på et centralt sted i køkkenet giver et godt overblik for den, der nu står for madlavningen.

Det er blevet en smadder hyggelig tradition når hele familien i weekenden sammen laver den kommende uges madplan (og indkøbsseddel). Så kan alle være med til at præge madplanen med ens livretter.

Nyt liv til planterne

Vi har beklædt et par konservesdåser med tavlefolie – så kan man skrive små ordspil eller ganske enkelt skrive, hvad den indholder.

Klip foliet så det passer i længden rundt om dåsen og i den ønskede højde. Vi har også valgt at dekorere dem med lidt farvet akrylmaling.

Det samme kan man gøre med de urtepotteskjulere, som trænger til lidt nyt liv. Eventuelt bare et lille skilt i tavlefoliet med en sød tekst der passer til planten.

Øvelse gør mester

Det der er genialt ved tavlefoliet er at det tegnede nemt kan fjernes og der kan skrives eller tegnes nyt.

Det har været et stort hit på Frejas skrivebord især når man konstant øver sig i at skrive bogstaver og tegne hjerter.


En kærlig hilsen

Klæb et lille hjerte på indersiden af madkasselåget og skriv en kærlig hilsen til dit barn eller din mand. Man bliver glad både når man læser og skriver små beskeder til dem man holder af.

Man kan også klippe tavlefoliet ud i sjove former og sætte op forskellige steder i huset, men søde ord eller citater.

Flexibel opbevaring

I et hjem med mange mennesker er der RIGTIG meget opbevaring af alverdens ting. Det er rart at have et overblik over, hvad man har hvor når man åbner skabe eller skuffer. Dog kan ens behov med tiden ændre sig for, hvad man opbevarer hvor. Derfor er det super smart med små skilte på f.eks. skuffer og kasser med tavlefolie. Derved kan man nemt skrive, hvad indholdet er og ændre det efter behov. Det giver et super godt overblik. Ønsker du at børnene skal bruge funktionen kan indholdet jo tegnes i stedet for at skrive det.

Det samme gør sig gældende ude i køkkenet. Hvem har ikke stået med en tilfældig krydderi bøtte uden krydderinavn og været i tvivl om, hvad den indholdte? Dette er nemt løst, med tavlefolie og et kridt.

Kig med på bloggen, hvor vi snart vil bringe endnu en drøn-sjov måde at bruge tavlefolie.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen