Påskepynt for alle aldre

Nu nærmer påskendagene sig. Vi, på FantasiFabrikken, har heldigvis alle sammen fri. Det betyder en masse dejlig tid sammen, hvor alting kan foregå i laveste gear. Derfor har vi også været ved at finde frem til nogle hyggelige påske-klippe-klistre projekter. Læs med og se, hvad det er blevet til.

Når der skal planlægges kreaprojekter, hvor alle børne kan være med, skal der tages højde for deres alder og tålmodighed. Dette kan man ligeså godt tage med i sin overvejelser. Så er der større sandsynlighed for at alle hygger sig.

Når alle aldre skal være med

Når de mindste skal være med er det altid et stort hit at tegne rundt om deres hænder og fødder og så skabe ting ud af det. I dette tilfælde fik de lov at pynte med alle de fjer som de nu kunne lime fast. Så kunne vi tilføje et næb, fødder og til sidst øjne.

Det må siges at være et realistisk krea projekt for de fleste – så skal moren bare øve sig i at acceptere, at der efterfølgende er lim og fjer alle steder. For at blive en smule afledt kan man imens lave disse små søde ‘æggehoveder’

Det er en hurtig lille ting, som børnene syntes er sjov at se på bagefter. Find et billede af dit barn, klip hovedet ud – det kan evt lamineres. Klip så en æggeskal ud som passer i størrelsen og sæt det på. Wupti små ‘æggehoveder’ til at hænge op.

Har du et lidt ældre barn så kan de blive udforderet ved at lave pompom kyllinger. Det kræver noget mere tålmodighed, men er et rigtig fint begynder prjoekt til det lidt ældre barn.

Se det gro….

Noget som alle børn synes er hyggeligt er at se noget vokse som de selv har sået. Der er karse helt perfekt da det går hurtigt. Vi skal helt sikkert så karse igen i år alle sammen – sidste år så det sådan her ud.

Har i mod på flere påske krea projekter så kig med her, hvor vi har samlet 5 børnevenlige påske DIY

Hyg jer!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen