Fødsel: Serier og podcasts anbefalinger

Inden længe melder der sig endnu et lille medlem på FantasiFabrikken. Det skal blive dejligt at møde den lille og holde den fysisk i armene. Inden det er muligt skal man liiige igennem den der fødsel. Det kan være svært at forestille sig, hvad det er man skal igennem især, hvis det er første gang. Det er dog ikke tilfældet denne gang. Derfor kan det nu alligevel være rart at forberede sig lidt på, hvor vidt forskellige fødsler kan være. Læs med og se, hvordan vi mentalt har forberedt os på sofaen.

Som sygeplejersker er vi så priviligerede at kunne gå på barsel 8 uger før forventet terminsdato. De 8 uger forløber dog overraskende hurtigt med afslapning, klargøring og “forberedelse” på fødslen. Som 3. gangs fødende med gode fødsler bag mig har vi valgt ikke at deltage i nogen form for fødselsforberedelse. Jeg har i stedet set programmer, serier, dokumentarer og hørt et par podcast om emnet når jeg alligevel skulle hvile på sofaen. På den måde bliver man mentalt lidt mere klar om muligt.

Podcasts

Podcasts er geniale. Man kan få ordet dagens gøremål med podcasten spillende i ørerne eller i lommen. Så går det hele lige lidt lettere. Jeg har fundet et par gratis podcasts, som jeg kan anbefale. Jeg vil ikke gå i dybden med, hvad de handler om, men tjek dem ud via linket i bunden af hvert podcast-logo og hør om de er noget for dig. Har ikke hørt alle afsnit af de tre podcastserier. Har i nogle af serierne bare hørt de afsnit, hvis emner, der interesserede mig.

TV-serier

TV-serierne giver et ret godt indblik i, hvor forskellige fødsler og familier kan være. Dejlig mental forberedelse, der kan bringe glædes-tårerne frem hos en gravid. De fleste af de nedenstående anbefalinger er gratis at streame. Jeg vil ikke gå i dybden med, hvad de enkelte serier handler om, men tjek dem ud via linket i bunden af hvert serie-logo og se om de er noget for dig.

Så er der lidt at gå i gang med. Er der nogle serier eller podcasts vi mangler at se?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen