Børneværelset: Villums bilbane

Når ens børn elsker at lege med biler og kan bruge timer på at parkere dem og øve sig i at holde dem på vejbanen var det oplagt at lave en kørebane på reolen på hans værelse. Vi er vilde med det, læs med og se hvor let det er.

// Indkøbene er sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Vi har som den vakse læser nok har opdaget haft en samarbejde med Flying Tiger of Copenhagen og denne gang er det Villums værelse der har fået en lille opgradering.

Villum elsker som mange andre små drenge biler og bilbaner. Over alt i huset ligger der biler i alle størrelser og typer. Selvom de er spredt over hele huset har han fuldstændig styr på, hvilke der er og hvilke, der mangler. Nu har han fået et nyt samlingspunkt for bilerne, nemlig en kørebane på Trofast reolen fra IKEA.

Han har allerede brugt lang tid på at køre rundt på banen og det forgår med iver og høje lyde.

Selve kørebanen er lavet med bred vejtape fra Flying Tiger Copenhagen, hvor der allerede er tegnet striber på. Hvor smart er det ikke lige?!

Den foranderlige bilbane

Den sorte plads er lavet af tavlefolie også fra Flying Tiger Copenhagen, hvor man hele tiden kan ændre på dens formål ved at tegne nye baner, p-pladser eller en helipat. Mulighederne er uendelige. Tavlefolie er faktisk generelt en sjov ting at lege med, og kan bruges i rigtig mange sammehænge. Følg med på bloggen, hvor vi har flere ideer i ærmet det indebærer tavlefolie.

For at skabe lidt mere liv på bilbanen og på væggen har vi lavet huse op af væggen med farvet papirtape. Det er nemt og hurtigt. Det fede er, at det ikke kræver huller i væggen og at det kan nemt ændres eller fjernes når behovet ændres.

Vi har tidligere lavet smukke papirflyvere med ligende tape over Villums seng.

Skufferne i reolen er selvfølgelig fyldt med forskelligt legetøj. For at han nemt selv kan være med til at holde orden har vi lavet skilte med billeder, som er sat på kasserne. Se lige, hvor meget overblik det skaber. Se hvordan her.

Der er til rigtig mange timers sjov og leg ved kommoden og det er et projekt, hvor alle forældre kan være med. Prismæssigt er det en billig opgradering af en simpel kommode.

PRIS:

  • Vejbane-tape: 10 kr.
  • Tavlefolie: 30 kr.
  • Farvet tape: 30 kr.

Har du mod på endnu en kørebane? Så har vi tidligere lavet denne til gulvet.

Vrooom….

1 kommentar til “Børneværelset: Villums bilbane”

  1. Pingback: Til det seje børneværelse - DIY bilbane - Momster KREA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen