Drømme: Inspiration til havemiljøet

Foråret er over os og hvor er det bare skønt. Det giver lige dobbelt så meget energi og ikke mindst muligheden for at nå en tur i haven om eftermiddagen og måske endda nyde eftermiddagskaffen derude på de gode dage. Sidste års projekt var børnenes legemiljø. I år er turen kommet til en opgradering af havemiljøet. Vi har været ved at kigge os omkring på https://ebuy24.dk/ efter noget lækkert og komfortabelt. Kig med og bliv inspireret.

//Indlægget er sponsoreret afhttps://ebuy24.dk/ Ord tanker og holdninger er helt vore egne//

Det kan være svært at bestemme sig for, hvilke møbler man skal vælge både hvad angår størrelse og stil. Hvad er ens behov og hvor meget plads vil man bruge på havemøblementet. Vi er begge velsignet med en dejlig have, som har udgang fra centrale rum i huset. Det betyder at vi, når vejret er godt, blot åbner havedøren og opholder os lige så meget ude som inde. Mange af eftermiddagens projekter foregår så i stedet ved havebordet, hvad end det er forberedelse af aftensmaden eller et kreativt projekt.

Derfor er det et must at havemiljøet kan bruges både til leg, hygge og ikke mindst afslapning. Indtil videre har vi ladet os drømme og inspirere på webshoppen: https://ebuy24.dk/ . En webshop med et dejligt udvalg af møbler til hele hjemmet.

Drømme-havemiljøet

~~ Solvogn ~~ “Elskovsrede” ~~ Kurvestol ~~ Bambusstige ~~ Hængesofa ~~ Plantekasse ~~

Vi har begge haveborde og stole, som endnu ikke trænger til udskiftning så vi har kigget på supplerende møbler. Ovenstående møbler er først og fremmest baseret på vores drømme. Hvem drømmer ikke om en hængesofa eller en elskovsrede? Om pladsen og behovet så er der skal vi måske lige vende en ekstra gang i hovedet. Vi har valgt havemøbler, som stort set er vedligeholdelsesfrie, da det er det vores tid og lyst strækker sig til.

Vi forelskede os også i plantekassen som vi forestiller os kunne dele haven og terrassen lidt op på en smuk måde med nogle grønne planter eller nogle af de moderne smukke græsser der er oppe i tiden. Lige så ser vi levende for os, hvordan bambusstigen står op af terrassemuren med en lyskæde snoet omkring, der kan funkle på de lune sommeraftener.

Om Ebuy24

Der findes jo alverdens både fysiske og onlinebutikker, der sælger møbler. https://ebuy24.dk/ er en webbutik, hvor der ikke er butikker eller udstillingslokaler, hvorved prisen kan holdes nede på varerne. Det er jo værd at tage med. De har som sagt et stort inspirerende udvalg af møbler til hele hjemmet ude som inde. Sidst men ikke mindst er der gratis fragt og en hurtig, individuel leveringsaftale. Fragten er ellers det, som ofte ædes op af den besparelse man opnår når man handler online. Vi er vilde med det.

Ud og nyd det gode vejr!

1 kommentar til “Drømme: Inspiration til havemiljøet”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen