Mor-datter kreatid med Flying Tiger Copenhagen

Det er vidst ingen hemmelighed at kreatid er noget som fylder meget her på FantasiFabrikken. Det er så hyggeligt at have gang i krea projekter, hvor alle aldre kan samles og være med. Det gælder både store og små projekter.  Derfor er vi også vilde med vores samarbejde med Flying Tiger Copenhagen, hvor vi igen har været på shopping efter udstyr til kreative projekter. Læs med og se, hvad vi har fundet på. Vi kan godt garantere, at det er noget, hvor alle kan være med.

// DIY indkøbene er sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Vi bliver ofte spurgt, hvordan vi bliver inspireret til de mange krea og upcycling projekter vi efterhånden har delt med jer. -Tja det er selvfølgelig meget forskelligt, men vi kan bruge lang tid på f.eks. Pinterest, som er proppet med ideer og inspirerende billedere i alle kategorier. Så er det nemt at få to-do listen fyldt op med ting vi må afprøve og udvikle i vores retning.

Flying Tiger Copenhagen er ligeledes et besøg værd både når det gælder inspiration og indkøb til kommende krea-projekter. Deres varesortiment skiftes løbende ud og dermed er der altid noget nyt og inspirerende på hylderne. Det gælder både krea-ting og produkter, der nemt kan upcycles til noget unikt. F.eks denne knagerække vi fik til at passe lige ind i vores stil.

Læs meget mere om krea tid lige her og her som er fra sidste gang vi var forbi Flying Tiger Copenhagen. Her lavede vi blandt andet akvarel-kunst, perlehygge, muleposer.

Mor-datter kreatid

Denne gang har der været fokus på Alma-mor tid. Det er så hyggeligt at have ordentlig tid til bare at være os to. Hun elsker når jeg har ordentlig tid til at høre på alle hendes finurlige tanker og ideer og hun er faktisk virkelig inspirerende. Win-Win. Derfor skulle vi også lave ting hun syntes kunne være seje og som hun kunne bruge i hendes hverdag.

Unikt penalhus alla Alma

Når man er 6 år og går i 0. klasse så er penalhuse ikke noget man kan få for mange af. Et penalhus er bestemt ikke bare et penalhus. Derfor var det oplagt at få lov at pynte sit eget helt unikke penalhus. Flying Tiger Copenhagen har både stryge mærker og tekstil farver, så det er bare at tage et valg, alternativt kan man blande de to.

Alma faldt pladask for de fineste strygemærkerne med glimmer på. Glimmer vinder ALTID (også hos mor). Alma brugte lang tid på at udvælge de helt rigtige, hvorefter vi i fællesskab fik dem strøget på.

PRIS:

  • Penalhus: 20 kr
  • Strygemærker: 15 kr

Unikke t-shirts

Nu vi var i gang med strygemærkerne var Alma hurtigt og udvalgte en der kunne pryde en ensfarvet t-shirt fra gemmeren. Ensfarvet og kedeligt er, hos Alma, ikke et hit. Alma udvalgte selv et af de fine store strygemærker som vi fik strøget på.

Er ikke sikker på, at jeg får hende af den igen. Det er så blæret at lave sit eget tøj.

Alma mente også at moren skulle have en. Vi gik på kompromis og jeg fik et lille glimmer diskohoved på min t-shit. Må indrømme at den faktisk blev ret fed. Måske der faktisk skal laves et par mere. “Tak for skubbet Alma”.

PRIS:

  • Strygemærker: 15-20 kr.

Unikke kreationer af Skum voks

Skum voks er et lækkert produkt, der minder om modellervoks omend lidt mere skumagtigt. Når det tørrer bliver det @&?%#€ . Det kommer i forskellige flotte farver. Eftersom Alma (og mor) elsker glimmer så æltede vi selvfølgelig glimmer ind i nogle af farverne. Det blev så fint.

Jeg havde lidt svært ved at komme på ideer til, hvad vi nu skulle lave af leret. Men Alma havde masser af ideer til unikke kreationer og gik straks i gang. Der blev kreeret meget unikke smykker både som gaver til alle i familien og til hende selv. Ydermere lavede hun en bold og en vandskål til hendes hunde-bamse. Alle ting uundværlige kreationer vi ikke lige var klar over vi manglede. Alma elskede det og jeg nød at se, hvordan hendes fantasi og glæde bare boblede.

PRIS:

  • Skumvoks -Light clay: 40 kr. for pakke med 5 farver

Madpakke-hygge

Efter aftensmaden skulle der smørres madpakker til næste dag og som en lille overraskelse havde jeg lavet dette lille skrabeklistermærke og sat på madkassen:

Alma elsker overraskelser og hun syntes det var så sjovt, at hun kunne skrabe og så have jeg skrevet en lille besked nedenunder og moderen var lige så imponeret. Klistermærkerne kan alternativt også bruges i et gavekort eller ligende.

PRIS:

  • Skrabemærker: 10 kr.

Følg med…..

Følg med her på kanalen, hvor vi den kommende tid bringer flere inspirerende krea-indlæg sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen

1 kommentar til “Mor-datter kreatid med Flying Tiger Copenhagen”

  1. Pingback: DIY mor-datter kreatid - Momster KREA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen