DIY: Smuk og populær hårbøjle

Da Alma havde fødselsdag syede jeg en nederdel hun kunne have på i skole. Hun valgte selv stoffet og noget glimmer-elastik fra lageret. Der var en rest tilbage, som kunne laves til en matchende smal hårbøjle. Alma elsker, som de fleste andre piger, at pynte sig. Se DIY på hårbøjlen her i indlægget.

Der er en million forskellige DIY på de efterhånden meget populære hårbøjler men vi manglede ligesom en der var lidt smallere, som passede til et mindre hoved. Voksne kan selvfølgelig også sagtens bruge denne smalle udgave, hvis man ønsker en lidt mere diskret hårbøjle.

Materialer

  • Aflang stof rest, 8cm bredt og 1/3 længere end hårbøjlen
  • Hårbøjle
  • Limpistol
  • Sytråd og nål

Fremgangsmåde

Aller først sættes der en klat lim på indersiden af hårbøjlen – nede i bunden. Fold stoffet som billederne viser.

Sy stoffet sammen omkring hårbøjlen, indtil man næsten har nået toppen. Nu bindes der en ‘pæn’ knude rundt om bøjlen – den skal evt. tilrettes lidt med hænderne.

Så sættes den anden ende af stoffet fast på den modsatte ende af hårbøjlen – som beskrevet aller først. Forsæt med at sy stoffet sammen omkring bøjlen til du når ned til den limede ende. Det gør ikke noget, at der er lidt for meget stof, det giver bare et blødere udtryk.

Følg med og få opskriften på nederdelen som matcher hårbøjlen i den nærmeste fremtid.

1 kommentar til “DIY: Smuk og populær hårbøjle”

  1. Pingback: Den fineste DIY-hårbøjle - Momster KREA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen