MiniMeis: Frie hænder til at opleve verden vol. 2


// Indlægget er sponsoreret af MiniMeis. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Så er vi vendt hjem fra Thailand og begejstringen for MiniMeis bærestolen er ikke blevet mindre! Læs med og find ud af hvorfor.

Har du behov for en let bæreløsning til dit barn, er MiniMeis en sjov, behagelig og alsidig løsning. Jeg elsker den nærhed det giver at have mine børn til at sidde på mine skuldre. Med Bærestolen får det en ekstra dimension. Du kan have hænderne frie samtidig med, at barnet sidder trygt og sikkert på dine skuldre.

Fra første dag på rejsen blev MiniMeis en fast del af vores dagtursudstyr. Første aften efter ankomsten gik vi til et nærliggende marked. Frida på 2 år kom op på mine skuldre i bærestolen i sikkerhed og med overblik i den helt nye og anderledes kultur. Hun elskede udsigten og nærheden i de helt nye hektiske omgivelser.

Tuk tuk og MiniMeis

Noget som taler rigtig godt for MiniMeis er dens størrelse og muligheden for at pakke den sammen så den ikke fylder særlig meget. Det er perfekt når man besøger en storby som Bangkok. Når transport er så billig som det er i Thailand og man gerne vil se så meget som muligt, men stadig holde humøret højt med tre børn – bliver Tuk Tuk’ker din ven. En billig og let måde at komme omkring i en kæmpe by som Bangkok. Her er bærestolen et perfekt følgeskab. Den pakkes let sammen og optager ikke meget plads i en lille til til når 5. Når næste destination er nået er det bare at slå den op igen og wupti 1 min efter sidder Frida på mine skuldre igen. 

Hurtigt opdagede vi dog, at MiniMeis mangler en strop så man kan have den over skulderen mellem “skulderturerne”. Vi lavede dog selv en ud af en snor. Men en beklædt strop vil gøre det mere behageligt at bære på den når den ikke er i brug. Hermed en stor opfordring til fædrene bag MiniMeis : at tilføje en sådan.

Varme, vand og MiniMeis

MiniMeis er lavet af polyester, som kunne give problemer når vi gik fra 2 grader til 30 graders tropisk fugtigt klima. Vi blev dog hurtigt, positivt overraskede og følte os ikke yderligere påvirkede af varmen med barn og MiniMeis på skulderne. For Frida virkede det heller ikke til at være et problem.

Selv da vi i det nordlige Thailand nær Chiang Mai var på dagstur til et elefant-rescue-farm. Her vaskede og badede vi med elefanter og Frida sad på skuldrene imens. Her blev polyester stropperne hverken ”klamme” eller ubehagelige.

I mødet med elefanterne var det trygt at være oppe på skuldrene. Når der samtidig skulle leges med vand var det en fordel at have begge arme fri til at holde balancen. Både elefanterne og os havde en fest.

Så om du skal på en lang rejse eller på en forlænget weekend vil vi give MiniMeis de aller bedste anbefalinger. Den skal helt sikkert følge os rundt på både inden- og udenrigsture de næste par år.

Du kan læse om vores første håndsindtryk af MiniMeis lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen