Teebee – Gør turen til en leg

Som I ved, har halvdelen af FantasiFabrikken lige været på en dejlig rejse til Thailand. Dog var det en halvlang flyvetur, som jo ikke bliver kortere når sidekammeraterne er 3 børn i alderen 2-6 år. Så der skulle lidt aktiviteter til undervejs for, at rejsen ikke blev uudholdelig for os forældre og ikke mindst for medpassagererne. Vi havde et par Teebee bokse med på rejsen. Læs med om, hvad Teebee kan og hvorfor de er geniale til turen.

// Teebee boksene er sponsoreret af Teebee. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Måske tænker du, at Teebee “bare” er en opbevaringsboks, men læs med og bliv meget klogere. Det er nemlig en meget gennemtænkt boks og det kan virkelig mærkes når den er i brug.

Teebee mere end “bare” en boks

Teebee boksene kan rumme mange timers kreativ leg på kun lidt plads. Man kan indrette og pynte sin boks næsten som man ønsker og så kan man fylde den med lige, hvad hjertet begærer.

Selve boksen kan man pynte med de medfølgende øjne – det er muligt at tilkøbe ekstra øjne. Børnenes bokse fik omhyggeligt sat øjne på alle sider, det brugte Alma lang tid på under vores mellemlanding i Beijiing lufthavn. Det var tydeligvis fedt at kunne sætte sit eget præg på boksen.

Børnene havde hver en boks med på rejsen, som var indrettet med noget af deres legetøj. Det var fint, at de nøjagtig vidste, hvilken en der var deres og hvad de havde i den.

Vedvarende interesse

Vi havde taget lidt forskelligt indhold med så det kunne skiftes ud undervejs. Vi havde f.eks. lego, biler, mini plusplus, tegnesager, perler og små dukker med. Når boksen foldes ud er der en rimelig stor legeflade og da boksen er trekantet sidder den stabilt mellem børnenes ben.

Selv efter 14 dage ville børnene gerne selv bære rundt på boksen i det fine læderhåndtag når vi skulle transportere os. Det må siges at være et kvalitetstempel af de helt store når interessen er vedvarende selv efter 14 dage. Håndtaget gjorde yderligere, at vi kunne sætte den fast på taskerne eller på klapvognen når hænderne skulle bruges andetsteds. Lige meget om det var i flyveren, toget eller bilen så fandt de deres Teebee boks frem.

I lufthavnens trollyer brugte Frida dem som et lille sæde.

På hotelværelserne blev de ivrigt fundet frem. Børnene kravlede op i sengen eller fandt en rolig plads, hvor de kunne fordybe sig i deres leg og lade batterierne op.

Det er et stort plus, at boksene er godkendt til at indholde mad. Vi brugte det mest til kiks og andre søde sager og det er helt sikkert en mulighed vi skal anvende meget mere efter vi er kommet hjem for de skal selvfølgelig med på tur igen.

Bag om Teebee

Teebee boksene er udviklet af et par design- og legetøjsentutiaster, der samtidig er forældre. Som forældre kender de til udfordringerne længere rejser kan give men også alle de inspirerende stunder kreativ leg bringer med sig, så børnene kan inspireres til andet en tablets når tiden skal bruges på transport.

Pris, kvalitet og levering

Før vi selv fik Teebee i hænderne må jeg indrømme at jeg havde mine overvejelser omkring prisen – var den virkelig det værd? Når det nu engang ’bare’ var en boks. Alle vores tanker blev gjort til skamme, de er virkelig hver en krone værd. Børnene brugte lang tid på at fordybe sig i deres små dimser imens Teebee stod stabilt imellem deres ben selvom bilen bumlede der ud af. Her hænger pris og kvalitet helt sikkert sammen og bare rolig er du ude i sidste øjeblik har de lynhurtig levering.

2 kommentarer til “Teebee – Gør turen til en leg”

  1. Dem har vi også og ungerne er vilde med dem. Vi bruger dem til plus plus brikker, centicubes og hvad de ellers gerne vil have med. De er mere end bare en boks.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen