Flying Tiger Copenhagen: DIY ideer til tøffetiden vol. 2

Vinterferien er godt i gang og vi har haft dejlig meget tøffetid. Det har budt på sofahygge, bagning og en masse kreative projekter. Der har været tid til fordybelse og kreative udfoldelser. Læs med og se, hvilke kreative projekter vinterferien har budt på indtil videre.

// DIY indkøbene er sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Som i læste i tidligere indlæg: “DIY ideer til vinterferien vol. 1” har vi været i Flying Tiger Copenhagen og fylde kurven med deres inspirerende krea produkter. Udvalget er stort så derfor var det også lige med at begrænse sig. Vi har efterhånden et fint basislager i forhold til krea produkter så som limpistol, maling og tuscher så vi har købt noget, der kan udvide sortimentet og den kreative horisont.

Akvarel-kunstværker

Vi har flere steder set udstillinger af smukke akvarelbilleder lavet af børn og har ladet os inspirere heraf.

Fremgangsmåde

Start med at fæstne papiret på bordet så det ligger godt fast. Vi har brugt malertape, da det nemt kan fjernes til slut uden at ødelægge papiret.. Det giver også, til slut, en fin ren indramning af billedet. Hvis I ikke ønsker denne hvide kant så kan den klippes af.

Lad så barnet tegne en tegning med blyant, som efterfølgende farvelægges med akvarelfarver. Med vædet pensel males med vand så farverne “glattes” ud. Alt efter type af kunstværk så husk at skyl penslen mellem farverne så de ikke blandes alt for meget. Til slut tegnes kunstværkets blyantstreger op med en sort tusch af en voksen.

Synes det er SÅ fint og den stolthed er vi ikke ene om. Vi elsker at se den stolthed børnene har i deres øjne når de ser det færdige resultat og det kan stilles til pynt.

PRIS

  • Akvarelpapir: 30kr
  • Akvarelblyanter: 30kr
  • Hobbypensler (sæt): 30kr

Transparent ramme

Rammerne er inspireret af de moderne Möbe rammer, som er så lette og smukke i udtrykket. De er meget enkle at lave og kræver ikke alverden. Du skal bare have to ens rammer, hvoraf du af den ene ramme kun skal bruge glasset.

Fremgangsmåde

Start med at skil rammerne ad og bøj de små metal-tænder op, som holder glasset. Hvis rammens kant ikke er så bred, skal du korte tænderne af så de ikke ses når de bøjes ned over glassene. Hertil skal du bruge en knivtang.

Sæt nu et kunstværk fast på det glasset fra ramme 2 med noget dobbeltklæbende tape eller noget elefantsnot. Det gør det lettere at placere kunstværket i midten af rammen med denne teknik. Nu sættes der glas i rammen igen og ovenpå dette glas lægges glasset med maleriet på. Bøj så tænderne ned over de to stykker glas.

Det giver selvfølgelig sig selv at kunstværket skal være mindre end rammen.

PRIS: Ramme: 20kr/stk

Farverige grene

Snart er det fastelavn så vi har været i gang med at lave farverige forårsgrene, som gør sig perfekt til højtiden. Det er et mega nemt projekt, hvor ALLE kan være med.

Der skal bare trilles små kugler af farvestrålende silkepapir. Kuglerne limes på grenene i rigelige mængder med en limpistol.

Grenene kan sagtens pynte uanset om det er fastelavn eller ej. Man kan jo vælge silkepapir i påskefarver, hvis det er her man vil bruge ideen. Hæng gerne pynt på grenene der passer til højtiden. Vi har tidligere lavet fint fastelavnspynt til ophæng, som vil passe perfekt. Se DIY her.

PRIS:

  • Glanspapir: 15-20kr pr. pakke
  • Limpistol og lim fåes også i butikken

DIY spil

Både puslespil og vendespil er et hit hos FantasiFabrikkens børn og hvor fedt er det ikke lige at kunne lave sit eget. Et vendespil med egne små billeder på. I kan tro koncentrationen var enorm da der sirligt blev tegnet ens billeder på vendespillet

PRIS:

  • Vendespil: 20kr

Se, hvordan Freja har lavet et fint puzzlespil lige her.

Tiger-krea-projekter

Som skrevet i tidligere indlæg er vi vilde med Flying Tiger Copenhagen butikkerne. De er altid et besøg værd og priserne er yderst venlige mod pengepungen. Der er både smukt interiør, basis artikler så som lys, festartikler og snacks. Derudover har de et varierende udvalg af krea produkter. Man kan ikke undgå at blive inspireret af en tur gennem Flying Tiger Copenhagen . Slå jer løs og inspirer os gerne med jeres Tiger-krea-projekter.

1 kommentar til “Flying Tiger Copenhagen: DIY ideer til tøffetiden vol. 2”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen