Flying Tiger Copenhagen: DIY ideer til tøffetiden vol. 1

På FantasiFabrikken er vi alle vilde med kreative stunder. Stunder, hvor koncentration, hygge og fordybelse er i højsædet. Vi har fået lov at købe ind på Flying Tiger Copenhagens regning i deres butik. Det er en af vores ynglingsbutikker når det handler om kreative produkter og dette af flere grunde. Læs med om vores DIY indkøb i Flying Tiger Copenhagen og hvad vi har kreeret.

// DIY indkøbene er sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Flying Tiger Copenhagen er en af de butikker der er et fast punkt på vores liste over butikker vi liiiige skal forbi når vi er på shoppetur. Det er noget børnene er helt enige i. Her kan vi alle få lang tid til at gå med at gå rundt og kigge på de fine og spændende varer. Her er alt lige fra interiør og små lækkerier til legetøj og nye kreative inspirerende produkter. Priserne er bestemt til den lave side og derfor gør det heller ikke så ondt i pengepungen at lade børnene vælge en lille ting.

En butik i konstant forandring

Flying Tiger Copenhagen har over 1500 produkter på hylderne og nye limited edition kollektioner hver anden uge. Derfor er Flying Tiger Copenhagen butikkerne aldrig den samme. Hver måned kan man på deres hjemmeside finde et katalog med månedens limited edition varer. Se februars varer lige her.

DIY ideer vol. 1

Vi har, som sagt, været på shoppetur efter DIY produkter i Flying Tiger Copenhagen. De har virkelig et fint udvalg af DIY produkter. Udvalget er i konstant forandring så butikken er altid et besøg værd uanset om det er basisudstyr eller nye inspirerende produkter du går efter.

Muleposer med strygemærker og tekstilfarver

Det er ikke første gang vi maler med tekstilfarver. Disse tekstilfarver er, efter vores mening, dejlig nemme at male med for børnene (modsat tynde tuscher) og der er dejlig mange farver at vælge imellem i denne æske.

Selvfølgelig er resultatet knap så skarpt som ved tusher eller maling men fordelen er, at indtil farven stryges “fast” kan posen bare vaskes, hvis kunstværket skal laves om. Vi har været i gang med at lave “gymnastik”poser, som de kaldes her på FantasiFabrikken. Det blev også til en rigtig fin pose til oldemor, som fyldte år for nylig. Posen blev sluttet af med en af de store fine palliet-strygemærker, som let stryges på posen. Alt i alt et dejligt brugbart projekt.

PRIS :

 • Mulepose: 20kr/stk.
 • Strygemærker: 15-20kr
 • Stoffarver: 20kr

Drømmefanger

Hvis der er noget, der kan samle familien herhjemme så er det rørperler og perleplader, som selvfølgelig også er i fast sortiment hos Flying Tiger Copenhagen. Vi har været i gang med at lave drømmefangere i smukke farver. Vi bruger appen “Beads Creator”. Her kan man lave mønsteret på forhånd, hvilket de større børn er glade for at kunne følge. Mangler i inspiration så søg på Pinterest eller Google.

PRIS:

 • Strygeperlesæt: 50kr

Selvhærdende ler

Vi elsker selvhærdende ler og har mange gange før leget med dette lækre materiale. Alle aldre kan være med, selv vi forældre bliver helt opslugt når leret skal rulles ud, pyntes og formes.

Perlepyntede ophæng

Find kageudstikkerne frem og pynt dem med perler. Der er alverdens forskellige perler i Flying Tiger Copenhagen. Så det er bare at pynte løs i det udrullede ler.

Hyggelige spøgelser

Men børnene pyntede deres figurer var mødrene igang med at fabrikere små hyggelige spøgelser. De er rigtig nemme at lave og pynter så fint på hylden. Når spægelserne er tørret satte vi malertape på og malede toppen, hvorefter der blev malet øjne på med en tynd sprittush.

Håndaftryk

Har du mindre børn i huset eller er tiden bare til at forevige de kære små hænder eller fødder så kan I lave de fineste aftryk i selvhærdende ler. I kan også købe et færdigt Lersæt præcist til dette formål til 30kr.

PRIS:

 • Selvhærdende ler: 20kr
 • Perler findes i mange prisklasser fra 10kr
 • Maling fåes i forskellige farver

DIY spil

Både puslespil og vendespil er et hit hos FantasiFabrikkens børn og hvor fedt er det ikke lige at kunne lave sit eget. Et puslespil med eget kunstværk på. I kan tro koncentrationen var enorm da der puslespillet blev dekoreret med det smukkeste kunstværk.

PRIS:

 • Puslespil: 10kr

Pris og kvalitet

Som i ser ovenfor er det virkelig rimelige priser, hvis man sammenligner med almindelige hobbyforretninger. I Flying Tiger Copenhagen er der selvfølgelig ikke den samme rådgivning og vejledning at hente men lad internettet inspirere dig her. Kvaliteten af hobbyprodukterne er fuldt ud af samme kvalitet som andre mærker og de er opmærksomme på kemi, etik, samfunds- og miljømæssige standarter. Vi er vilde med, at udvalget af produkter løbende udskiftes så man altid bliver inspireret når man besøger butikkerne.

Følg med….

Følg med her på kanalen, hvor vi om et par dage bringer flere børnevenlige DIY ideer lavet med krea materialer fra Flying Tiger Copenhagen.

Momstertest

Flying Tiger Copenhagens DIY-produkter er blevet anmeldt af andre Momster-mødre Se med her og bliv inspireret.

3 kommentarer til “Flying Tiger Copenhagen: DIY ideer til tøffetiden vol. 1”

 1. Hej Dorte.
  Hvor ser det dog fantastisk hyggeligt ud! Er vild med jeres smukke drømmefangere – det er så dejligt med lidt farve i hjemmet. Jeg selv er også glad for at gå i Tiger og Søstrene Grenes, hvor jeg også tit finder meget god inspiration <3
  God vinterferie til jer og alle jeres skønne kreativiteter.
  Mange hilsner
  Marie // byDuhn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen