Udklædning: 17 DIY til fede fastelavns-kostumer

Fastelavn og dermed udklædning nærmer sig. Vi har her samlet 17 gode ideer incl DIY. Der er kostumer til både store og små legebørn og der er med sikkerhed DIY, hvor alle kan være med.

FantasiFabrikkens børn ELSKER at klæde sig ud. Der skiftes ofte mellem kostumerne op til flere gange dagligt med masser af leg og sjov til følge. Vi har udklædningen hængende let tilgængeligt så børnene selv kan tage det af og på. Det resultere selvfølgelig dagligt i en del oprydning men det tager vi med.

17 gode ideer

Nedenfor har vi samlet de DIY udklædninger som vi har på bloggen indtil videre. Der er nemlig flere på vej. Finder du en udklædning du kan lide så tryk på den lille tekst på billedet og du kommer videre til DIY’en bag den givne udklædning. Spørg endelig, hvis du har spørgsmål. Vi står klar til at svare.

Et par gode råd

Her skulle der være et kostume til enhver smag og ethvert temperament. Vi har gjort os den erfaring, at det vigtigste er at lytte til barnets ønske. Det er kun barnets første rigtige fastelavnsfest, hvor du, som forældre, kan have noget at skulle have sagt i forhold til udklædningen. Herefter er løbet kørt. Du kan være sikker på, at du ikke kan lokke din 3 årige i et kostume han eller hun har sagt nej til i første omgang. Det er en, på forhånd, tabt kamp.

Et godt råd i den henseende er at vælge et kostume der er behageligt at have på ellers ryger halvdelen af kostumet hurtigt af og så er arbejdet ligesom spildt.

Der kommer flere kostume-DIY så følg med her på kanalen.

Hvad skal dit barn klædes ud som i år? Send os gerne billeder og tips.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen