MiniMeis: Bærestol og frie hænder. Vol. 1

// Indlægget er sponsoreret af MiniMeis. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Endelig fik vi tid til at åbne kassen med det nyeste udstyr til ungerne. Denne gang er det Julian, Annes mand, som har været primus motor på projektet. Han har længe haft et godt øje for MiniMeis, som laver geniale bærestole til at fragte børn på skulderne med. Tidspunktet passede perfekt for at teste produktet da turen inden længe går til Thailand. Vi overlader derfor ordene til Julian.  Læs med og se, hvad MiniMeis er for en størrelse

Det er altid spændende at modtage nyt udstyr. Specielt når det er et produkt man kun har set og læst om over nettet. Jeg har som sagt længe haft et godt øje til MiniMeis’ bærestol og syntes det virker til at være et fedt produkt.

En “far-ting”

For mig er det en rigtig far-ting at have de små på skulderen – det giver nærhed og er praktisk når de er trætte eller det skal gå lidt hurtigere.

Vores mindste på 2 år sidder ofte på mine skuldre. Der er noget hyggeligt over dette og det give de små et nyt ”syn” på tilværelsen, samtidig med, at det er trygt at kigge ned på verden især når man er fremmede steder.

MiniMeis er lavet af fædre til fædre. Det er tydeligt, at den er lavet ud fra deres erfaring som fædre, hvilket er fedt når man selv er far. Mange ligende hjælpemidler har et feminint design, hvilket ikke er tilfældet her. Er man, som mig, far til tre er det genialt at kunne bære et af børnene på skuldrene og derved have begge hænder fri For eksempel, hvis man går et trafikeret sted eller de andre børn har brug for en tryg hånd at holde i. Dette er, hvad MiniMeis præcis er designet til.

Bærestolen

Første indtryk af MiniMeis er en bærestol i rigtig god kvalitet. Materialet føles lækkert og selerne sikre. Uden at læse brugsforvirringen fik jeg den let på skuldrene og indstillet. Når den sidder korrekt virker den meget stabil og trygt for barnet. Man skal lige vende sig til, hvordan den sidder over brystkassen, men det skal nok hurtig komme.

Allerede ved første forsøg med Frida på skuldrene var hun ellevild. Selvom hun af bare iver var noget urolig, føltes stolen stabil og sikker. Første gang fik jeg hjælp af Anne, til at “montere” Frida men det er bestemt også muligt at gøre selv med lidt øvelse.

Barnet spændes fast omkring maven og begge fødder spændes fast ved brystet. Til de mindste følger der en ekstra sele med så de også kan være med.

Det er en tilvænning at give slip og lade barnet sidde alene – det føltes helt sikkert og tilmed behageligt. Der er ingen tvivl om, at Frida synes om det. Hun havde ikke lyst til at komme ned ihvertfald. Jeg glæder mig til at have den med på ferie, så vi rigtig kan få den testet i brug. Er sikker på det hele bliver lidt mere overskueligt med MiniMeis bærestolen som trofast hjælpemiddel.

Følg med her på bloggen og læs snart vores endelige anmeldelse af MiniMeis. Her vil vi gå mere i dybden med spænder, materialer, brugen og selvfølgelig om det er et køb værd. Indtil der kan I læse mere om produktet lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen