Uddeling: Frode Får popcorn

Er Frode Får også en kending hjemme hos jer? Lederfåret fra den skønne serie, hvor figurerne alene kommunikere med mimik og artsspecifikke lyde. Herhjemme er ingen ihvertfald i tvivl om, hvem fåret er vi kender også de første strofer af sangen udenad. Læs med og se, hvorden vi har klædt en pose popcorn ud som selveste Frode Får.

I sommers var vi til en dejlig sommerfest i børnenes institution. Læs mere om, hvad der foregik til denne begivenhedsrige fest lige her. Til festen skulle alle have lidt mad med til en fælles buffet. Her havde vi blandt andet popcorn-poser med til dessert. Popcornposerne var klædt ud som Frode Får. En meget enkelt men populær snackpose.

Materialer

 • Udprint af Frode Får hoveder – findes lige her
 • Cellofanposer ( ex fra Søstrene Grene)
 • Popcorn
 • Limpistol og saks

Fremgangsmåde

Print Frode Får hovederne ud. Du kan kopiere hovederne ind i word og gøre dem større eller mindre som du synes passer bedst.

Fyld poserne med afkølede popcorn og luk dem. De poser vi brugte havde en smart lukkefunktion med en stribe klister.

Lim hovederne på poserne med en limpistol.

Så har du de kæreste popcornposer. De vil jo også gøre sig perfekt som uddeling til fødselsdagsfejring i institutionen. De forsvandt ihvertfald hurtigt fra buffeten.

Ninjago popcorn

Er Ninjago mere populært hjemme hos jer så se, hvordan man kan klæde popcornene ud som Ninjago lige her.

Et lille tip: Har du glemt at købe cellonfan poser (hvilket vi ofte har) kan man også bruge klare fryse poser og så klippe dem lidt til.

2 kommentarer til “Uddeling: Frode Får popcorn”

  1. FantasiFabrikken

   Hej Gitte
   Man kan bare tilpasse hovederne til størrelsen af poserne. Man fylder bare en passende mængde popcorn i og folder den sammen så den har den rigtig størrelse. Vores poser er ca 12×17.
   Mvh Anne og Dorte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen