2018 -året der gik

Så er det vidst blevet tid til en opsummering på 2018. Læs med og se, hvilke indlæg, der har været mest populære hos jer læsere og hvad 2019 formentlig vil byde på af temaer og begivenheder.

 

Året er gået utrolig stærkt, men sådan er det nok altid når tingene i det store hele flasker sig. Det kan være svært at komme i tanke om, hvad året har budt på af udfordringer og bekymringer, men mon ikke det er fordi glæde har fyldt mest?!

 

5 favoritter

Nå men de fem mest læste indlæg i 2018 kan vel give et billede af, hvad der har været populært i året der er gået, ihvertfald hvad gælder på FantasiFabrikken.

1. Talkage alla mudcake

Talkagen, som vi lavede til Frejas 4 års fødselsdag, er blevet læst næsten 22.000 gange og hitter fortsat næsten daglig som mest læste indlæg. Talkager og bogstavkager har generelt været rigtig populært på de sociale medier i 2018. Vores udgave er lige til at gå til og skiller sig ud fra de originale mørdejs-talkager med dens intense chokolade smag. Selve bunden er en såkaldt mudcake, som er toppet med en forfriskende cremecheese topping. Pynten er iøjenfaldende smuk men faktisk rigtig simpel. Find tips og opskrift lige her.

2. Børnevenlig talkage

På 2. Pladsen ligger en anden udgave af talkagen. Nemlig en endnu nemmere og mere børnevenlig udgave af talkagen. Her er bunden lavet af en svampet brunkage som, ihvertfald hos vores børn, altid er populær. Denne kage er toppet med lime-cremecheese frosting, der gør kagen dejlig frisk. Pynten er holdt i mere drengede farver, hvis der er noget der hedder det. Kagen blev nemlig serveret til Villums 2 års fødselsdag. Find tips og opskrift liger her.

3. Kajboller

På en sikker 3. plads er endnu et bagværk, som er blevet serveret til efterhånden flere fødselsdage. Det er faktisk et indlæg fra 2017 men det hitter stadig. Disse kajboller blev delt ud til Villums 1 års fødselsdag i vuggestuen og er en af de mere sunde af slagsen men trods dette rigtig populære på grund af det sjove udtryk de grønne frø-boller får når de får øjne og lidt fyld i munden. Man kan bruge, hvad fyld man nu lyster vi har brugt ost og frugt så der var lidt for enhver smag. Se hvordan vi har gjort lige her. Vi har flere ideer til, hvad der kan deles ud i institutionen ved festlige lejligheder. Søg blot under uddeling i søgefeltet.

4. Boldbassin

DIY på det fine boldbassin har også inspireret mange og gør det stadigt, selv om det er et indlæg fra 2017. Boldbassiner er populære hos børn i alle størrelser og kræver måske lidt mere tålmodighed fra forældrenes side. Men det sure ved oprydningen træder lidt i baggrunden når man ser glæden den giver børnene. Vi har lavet en overkommelig DIY på et fint boldbassin med stof kant og bund. Find DIY lige her.

5. KB abe og sangfugl i nisseforklædning

Vi har fået tradition for at udgive inspirerende jule-indlæg dagligt alle decemberdage op til jul. Det har været rigtig populært og vi har skam også hygget os med det. Det har betydet, at vi, for at have indlæggene klar, har startet op med juleforberedelserne og den tilhørende julestemning i god tid. Ikke dårligt! Et indlæg vi har gentaget i år er vores nissekostume til KB figurerne det er fortsat populært. Find opskriften på den lige her. KB abens garderobe er efterhånden ved at være stor og indeholder blandt andre Lucia-, Rudolf-, Studenter- og påskekostume. Se dem alle her.

Hvad så med 2019?

Vi er alle kommet godt ind i 2019 selv om det for os begge har betydet lidt arbejde på sygehuset gennem jule- og nytårsdagene. Vi har selvfølgelig ikke planlagt hele vores 2019 men vi ved da den kommer til at indeholde mindst én udenlandsrejse og en nyfødt baby. Disse to begivenheder kommer ihvertfald til at fylde lidt på bloggen med, hvad det bringer med sig af DIY-, opskrifts- og temaindlæg. Vi håber det kan inspirere jer. Ellers kommer der selvfølgelig også alle mulige indlæg indimellem som der plejer. Vi har allerede gang i ideerne til fastelavn, som igen i år bliver nogle nemme DIY-kostumer der er lige til at gå til.

TAK!

Vi vil da også lige benytte lejligheden til at sige jer et stort tak for at i læser med her på bloggen. Det har alligevel betydning for skrivelysten, at der er nogle som læser vores indlæg og inspireres heraf. Uanset så nyder vi blog-tiden som giver os en masse veninde-tid sammen.

Godt nytår til jer alle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen