*22 JUL*: Nu tændes (mange)1000 julelys

Trænger dit jule humør også lige til det sidste løft? Hvis du er i nærheden af Aarhus har vi løsningen til dig. Der er 100% garanti for at komme i julehumør på Fredensgade i Hinnerup! Læs med og se, hvad det er der skal til.


I Hinnerup, som ligger ca 20 minutter uden for Aarhus forvandler en hel gade sig til et stort julelandskab i december måned. Stort set alle huse på vejen pynter op med alt, hvad der findes af jule sjov, måde med lys og lyd. Den får virkelig ikke for lidt. VI ELSKER DET!

Siden 2001 har boligejerne på Fredensgade i Hinnerup mere eller mindre konkurreret om at have den vildeste juleudsmykning. Hvert år skal de helst overgå sig selv. Gaden er efterhånden blevet landskendt for beboernes juleudsmykning og bliver årligt besøgt af op mod 45.000 mennesker, der vil se, vel nok, Danmarks mest julepyntede gade.

Børnene er ellevilde! Der bliver viiiiinet, jublet og måbet på skift som man kommer igennem gaden. Det er virkelig en oplevelse for alle aldre – selv os voksne kan ikke lade være med at trække på smilebåndet og mærke julestemningen tage over.

Adressen:

Fredensgade

8382 Hinnerup
 
 
 
Skynd jer at komme afsted så I også kan komme i det helt rigtig julehumør inden julefreden skal sænke sig over hele familien.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen