*7 JUL *DIY: Hjemmelavede julegaver for alle aldre

Så er det ved at være tid til at børnene skal lave deres egne julegaver. Vi syntes det er vigtig at involvere børnene i årets julegaver. Det er vigtigt, at de forstår, at det skaber lige så meget glæde at give en gave som at få en gave. Læs med og se, hvad vi har fundet på.

Vi har samlet forskellige DIY gaveideer fra tidligere – heldigvis har vi en stor familie så der er virkelige mulighed for at skabe rigtig mange hjemmelavede gaver.

Det er så fedt at se, hvor opslugt børnene er af at skabe lige præcis den perfekte gave. De bruger lang tid på at vælge den rigtig farve – specielt når de er lidt ældre. Så er det bare morens opgave at lade være med at blande sig for meget, for ja det er nogle gange svært bare at lade dem selv styre showet. Men at se deres glæde når deres hjemmelavede gaver pakkes ud, er altså det hele værd.

Gaver hvor alle aldre kan være med

Sidst år lavede børnene disse indkøbsnet og bordskånere til alle onkler, tanter og fastre. Det er et projekt, hvor alle aldre kan være med – forarbejdet for moren er det samme om barnet er 1 eller 5 år.

Det fede ved disse gave er, at de er yderst brugbare i modtagerens hverdag. Se DIY lige her.

Når vi nu er ved muleposer – har de også lavet denne til oldemor men man kan jo bare ændre teksten. Se hvor nemt det er lige her.

For de lidt større børn

Hvis man har lidt større børn kan de lave fine skåle med tekst på – vi har tidligere lavet disse med sjove citater og skønne ord. Se med her.

Har man mindre børn kan man jo lade dem tegne frit på skålen og så skrive en tekst oven på.

Har dit store barn selv en mobil? ellers må de lige låne en voksens så de kan lege med app Phonto. Vi ha levet en vejledning lige her. Så er det altså kune fantasien der sætter grænser for, hvordan dit barn kan sætte ord og billeder sammen. Alternativt så kan du jo hjælpe dit barn med at få sat billederne ind.

Alma på 6år fik lov at lege med appen med en lille hjælpende hånd så tænker rigtig mange børn sagtens kan håndtere det.

Sidste år lavede vi også en masse kreativt julepynt med børnene som sagtens kan bruges som små gaver – kig med lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen