*6 JUL*: Drillenissens værk – 9 nemme nissedrillerier

I begge hjem på FantasiFabrikken bor der små nisser, som har hver deres lille nissedør. Den kan heldigvis kun åbnes af nissen når alle mennesker sover – det er godt for det kan være meget svært at styre sin nysgerrighed. Nisserne kan være lidt drilagtige, specielt drillerierne får børn til at grine. Læs med og se, hvad nissen har fundet på.


Det er helt vildt så lidt der skal til for, at børnene er helt vilde. Det er så hyggeligt at se, hvordan deres fantasi generere historier og forstillinger oppe i hovedet på dem. Det er jo en smagssag om man vil lade sine børn tro på nisser og julemænd, men her på FantasiFabrikken syntes vi, at fantasien er en vigtig del af børnenes barndom. 

9 nemme Nissedrillerier

Vi har nedenfor listet 10 ideer op til, hvorledes nissen kunne spille børnene en pus.

1. Racerløb

En morgen da børnene vågnede havde Nissen inviteret til racerløb inde i stuen for alle bamser og barbier. Der er både lavet start- og mållinje og tilskuerpladser til de heppende.

2. Nissefest

Vores nisser elsker også at feste. De invitere andre nisser til fest mens børnene sover. De kunne sørge for at der blev pyntet op i stuen med toiletpapir, serpentiner eller balloner. De sidste par år har nissen danset rundt om juletræet (fingerspor i mel). 

Den lidt mere fredelige nisse kunne invitere dukker og bamser til te-selskab med børnenes legekøkken-service.

 

3. Sløjfe-drillerier

Nissen kan også finde på at binde fine sløjfer rundt om jakkerne og gemt skoene fjollede steder. Husk at nissen kun vælger de morgener, hvor der er tid til sådanne nisseløjer.

4. Farvede næser

En gentagelse fra sidste år bliver helt sikkert at nissen maler børnenes næstetipper i løbet af natten – den forundrings glæde ungerne havde om morgen, da de opdagede det i spejlet var fantastisk så det vil vi forældre helst sikkert genopleve.

5. Nisse forkælelse

I håb om at Nissen skal komme igen vil børnene gerne sætte småkager, risengrød eller andre lækkerier frem til natten. Husk at lade Nissen spise det inden det bliver morgen. Efterlad gerne lidt krummer eller ligende på tallerkenen. Nissen belønner oftest sådan forkælelse med en lille lækkeri i bytte.

6.Den badeglade nisse

En nat havde nissen fyldt hele badekaret med balloner – børnene var helt sikker på at det var den helt rigtige måde nisser tog bad.

7. Sten i støvlerne

En morgen når børnene skal afsted har nissen puttet pebernødder i støvlerne. Det er sjovt at se ansigtsudtrykket når de ser at det er pebernødder der falder ud af støvlen når den vendes på hovedet. Nissen skal putte tilpas mange pebernødder i så barnet med sikkerhed opdager det.

8. Farvet og forbyttet mad

Sidste år havde nissen været på spil og farvet mælken blåt til stor fornøjelse for børnene. I år fornyer nissen sig og putter glimmer i havregrynet og farver spagettierne. Find selv på andre skøre drillerier.

9. Frosne underbukser

Den drillesygenisse har frosset fars underbukser. De blev gjort lidt våde og så i fryseren. De var til stor morskab for børnene at finde far underbukser i fryserens skuffe med ispinde. Er Nissen rigtig fræk putter den også børnenes tandbørster i fryseren i en lille skål med vand. 

Er du ikke kørt træt i nissedrillerier endnu? Så tjek vores ideer ud fra sidste år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen