*4 JUL*: DIY: Inspiration til Finurligt julepynt // Vind en kreativ temakasse fra Finurligheder

//Temakasserne er sponsoreret af Finurligheder. Ord, tanker og holdninger er helt vore egne//

Som I nok ved elsker vi at være kreative sammen med børnene. At se dem koncentrere og fordybe sig og sidst men ikke mindst at se dem sprudle af stolthed over deres færdige kreationer. I den ellers travle hverdag kan det ofte være svært at finde tid til fælles fordybelse. Noget der kan hjælpe os til dette er når vi finder de kreative projekter frem og lader børnene deltage. De elsker det! Der opstår en helt særligt mindeværdig stund fyldt med nærvær. Det kan dog være svært at finde på nye ideer til kreative projekter. Læs med og se, hvordan Finurligheders kreative temakasser kan inspirere dig og børnene til at lave eventyrlige, finurlige og anderledes kreaprojekter.

Hvem og hvad er Finurligheder

Finurligheder er en forholdsvis nyopstartet virksomhed, der gennem deres webshop, blog og nyhedsbreve inspirerer til kreative projekter og magiske øjeblikke med børnene. Det er virkelig fedt sådan at blive inspireret til noget hvor børnene virkelig kan være med.

…de gør en værdifuld forskel, der er værd at arbejde videre med.

Finurligheder har som mål at hjælpe vi voksne til at skabe de magiske øjeblikke, der opstår når vi er kreative sammen med vores børn. Når vi sammen er kreative med vores hænder opstår der et helt naturligt nærvær, som nogle gange udebliver i den digitale verden vi, om vi vil det eller ej, lever i. Finurligheder elsker, lige som os, at se den begejstring børnene udviser når de stolt fremviser deres færdige kreationer. Det er den begejstring og det nærvær, der giver Finurligheder følelsen af, at de gør en værdifuld forskel, der er værd at arbejde videre med.

Finurligheder er virkelig i fuld færd med at gøre Verden til et bedre sted at leve i.

Finurligheder tilbyder hele december ugentlig inspiration via nyhedsmail. Få tilsendt inspiration ved at signe up til deres nyhedsbrev lige her

Kreakasserne

Der findes på nuværende tidspunkt 5 forskellige kreative temakasser og derudover diverse basis kreaudstyr der kan købes med, så man ikke mangler noget.

Vi har fået lov at lege med julekassen til stor begejstring for både børn og voksne. Julekassen er fyldt med kreative juleidéer og den indeholder alle de materialer man skal bruge til en kreativ juletid. Når man bestiller kassen på deres shop oplyses der, hvilket basis kreaudstyr, der er godt at have for at få mest ud af temakassen.

I kassen er der et hæfte fyldt med kreative ideer og inspiration til at sætte gang i kreativiteten. Man kan jo gøre som det passer en med eller uden idéhæfte. Freja på 4 år tog et kig i hæftet, mærkede på materialerne og havde en masse ideer, som hun ivrigt fortalte om. Hun gik uden videre i gang med at mixe og udvælge mellem de inspirerende materialer. Fantasien fik helt frit spil.

Jeg tog et kig i hæftet og blev inspireret af de gode fif, jeg var tydeligvis mere bundet til idehæftet end Freja var. Materialerne var meget forskellige og inviterede til alverdens sammensætnings muligheder. Man er ihvertfald på ingen måde bundet til at lave en bestemt ting. Så tag en dyb indåbning og lad barnets fantasi bestemme. 

Jeg er virkelig fan af kvaliteten af produkterne og pakningen af dem. Der er små bøtter med farvede perler, diamanter og glimmer. Der er specialdesignet papir med forskellig tryk på hver side og meget mere. Virkelig lækkert. Idehæftet giver ideer til at anvende ALLE materialer selv bølgepappen og papkassen. Dejlig gennemtænkt. 

Det var så dejligt at se, hvor fordybet og koncentreret Freja var. Hun hjalp med limpistolen og nød at kunne “selv”.

Indtil videre er det bare Freja og jeg der har haft lidt hyggetid sammen men er sikker på at Villum på 2 år vil være lige så begejstret for de fine produkter. Omend der måske skal lidt mere støtte og guidning til.

På Fantasifabrikken er vi enige om at det ikke er sidste gang vi modtager sådan en temakasse. Det vil være helt ideelt at tage en kasse med på weekendtur eller bare til en friweekend derhjemme. Der er aktiviteter til mange timer for alle aldersgrupper.

Freja kommer ofte og spørger om ikke vi skal lave kreative ting igen og i kassen er der virkelig til mange timers kreativitet. Så selvom at du ikke har et helt skab fyldt med karton, glimmer og lim, så det nemt at gå til med sådan en kasse.

Der findes andre ligende tjenester på markedet, hvor man dog binder sig til et abonnement. Det gør man ikke hos Finurligheder, hvilket er et af de ting,  som tiltaler os. 

Mød Finurligheder

Indtil d. 6. december er det i Ridehusets julemarked i Aarhus faktisk muligt at møde Finurligheder og se nærmere på deres produkter. Kig derned og oplev magien. Vi skal helt sikkert et smut forbi og se på deres kreative univers.

VIND!! En julekasse

Finurligheder har været så venlige at sponsorere en julekasse til en af vores kreative læsere. Kig over på vores Instagram (følg link her) og Facebook (Følg link her) for mere information om, hvordan I vinder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen