1 JUL*: CEWE – forevig de gode fotominder // Giveaway og rabatkode

// Indlægget er sponsoreret af CEWE, ord, tanker og holdninger er vore egne //

Har i styr på julegaverne? Hvem ønkser ikke at give en personlig gave, som glæder modtageren hele året rundt? Svaret må da være ALLE! Vi elsker personlige gaver, men det er altså ikke alle i familien, som er lige nemme at købe gaver til. Læs med og se, hvordan vi har løst det.

Efter en årrække er man ligesom kørt træt i sokker og underbukser til de kære familiemedlemmer der har alt. Derfor starter jagten tidligt på den helt rigtige personlig gave. Hvad skal børnenes dejlige oldemor for eksempel have når hun INTET ønkser sig? Dette har dog ændret sig de sidste par år, hvor hun pænt påpeger, at hun jo har et søm på væggen som årets kalender hænger men, at den jo snart udløber. Derfor har vi også glædet os til at få lov at prøve CEWE fotoprodukter i år.

Alt det praktiske

Når man skal til at designe sit produkt, er der forskellige måder man kan gøre det: Enten direkte på deres hjemmeside, downloade designet på ens computer eller hente deres app. Vi har leget lidt med alle tre dele og de er nemme at bruge og meget intuitive alle tre. Derfor skal man vælge det der passer bedst til ens behov- har du alle billeder på ipad eller telefon så brug deres app.

Man kan selv vælge hvor mange billeder man vil have pr side i sin kalender, ved at ændre i designet. De har en fed detalje, som fortæller om ens udvalgte billede er i god nok kvalitet i forhold til den størrelse man vil bruge det i.

Hver gang man bruger et billede i sin kalender vinker den det af i ens oversigt så man ikke kommer til at bruge det sammen billede to gange ved et uheld. Når man har sat et billede ind i ens kalender kan man også nemt lave lidt redigering så billedet står helt skarpt.

Hvis man opretter en bruger kan man gå til og fra sit design da den så gemmer fra gang til gang.

De lover 4-6 dages levering på fotokalender, så var det bare at vente på at postmanden bankede på døren. Det gik stærkt, vi bestilte tirsdag sen aften og havde den fredag.

Kvaliteten lever helt op til det forventet – lækkert papir og fin beskæring.

Det er så hyggeligt med en kalender på væggen, som er fyldt med dejlige minder. Så kan man hver måned bladre om til et nyt dejligt minde.

Alt det andet CEWE også tilbyder

CEWE har meget mere end bare fotokalendre i forskellige udgaver – vi har flere gange fået fremstillet fotobøger hos dem med stor succes. Det er så fantastisk at sidde og bladre i alle de skønne billeder fra eksempelvis en dejlig ferie, børnenes første år eller brylluppet. Det er også med til st bevare de gode minder hos børnene.

Børnene henter selv fotobøgerne frem og vi kan virkelig få lang tid til at gå med at tale om de forskellige oplevelser. Angående børn og bøger har CEWE også lavet en ‘baby’ bog, hvor sidderne er ekstra tykke så selv de mindste kan være med til at bladre. Det er intet mindre end genialt! Det skal vi helt sikkert prøve næste gang.

KONKURRENCE

Husk at deltage i vores giveaway på instagram og facebook – skulle du ikke være så heldig at vinde får alle 20% rabat indtil d. 31.12.18. Brug koden:CEWEfk18

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen