Uddeling: Ninjago popcorn /DIY skabelon

Når børnene har fødselsdag bliver der ikke sparet på fest og farver. Vi elsker det! Det inkluderer, at man skal dele ud i børnehaven/vuggestuen/skolen og her har fødselsdagsbarnet stor indflydelse på, hvad det skal være. Læs med og se hvad W på 4 år har ønsket sig.


Nu er det William, som havde fødselsdag og han blev 4 år. En meget stor dag som han har talt ned til. Hvis man spørger ham selv er han helt klar til at starte i skole, sammen med storesøster Alma.

Efter lang tids snakken frem og tilbage omkring, hvad der skulle deles ud, faldt valget på popcorn. Det var jo perfekt i forhold til nul-sukker-politik og nemt at forberede dagen før. Vi har tidligere lavet både frugtvafler, energikugler og bamseboller til uddelingen.

Internettet blev gennemsøgt for at finde en hyggelig måde at dele popcornene ud på. En måde, som også ville falde i Williams smag. Som tidligere nævnt på bloggen så ELSKER han Ninjago. Så var der ikke andet for end at kaste sig ud i et Ninjago klippe-klistre projekt.

Selve projektet kræver ikke så mange færdigheder – og slet ikke når vi har lavet skabelonerne.  Men det tager lige lidt tid med saks og lim.

Materiale

 • Papir/pap i ønskede farver
 • Saks
 • Limstift
 • Sort tus
 • Cellofanposer (ex fra Søstrene Grene)
 • Hæftemaskine
 • Popcorn

Fremgangsmåde

Start med at poppe popcornene så de kan nå at køle af. Når de er kolde fordeles de i poser.

Imens printes skabelonen ud og klippes alle dele ud:

 • Klip en cirkel (hovedet), 2 arme og 2 ben fra skabelonen i den ønskede farve
 • Klip øjenområdet fra skabelonen i gul og tegn øjne på med sort tus, klip to hænder efter skabelonen ligeledes i gul
 • I det sorte papir klippes der et bælte efter skabelonen.

Hovedet skal foldes så det ligner stof, dette kan man gøre ved at ligge øjenområdet løst på og folde papiret på begge sider. Dette gør at der ikke er en pæn kant – dette klippes til. Lim øjenområdet ordentlig på.

Hovedet klipses på poserne med hæftemaskinen. Saml posens top ved at rynke den sammen, når hovedet skal klipses på gøres det i en af folderne så man bagefter kan gemme klipsen væk.

Så limes hænderne på armene, benene foldes og delene limes på posen med limstiften.

Så er det ellers bare at forsætte til man har det ønskede antal – de ser ret seje ud når de ligger der på rad og række.

William var meget begejstret for at kunne dele rigtige ninjagoer ud – godt nok måtte farverne tilpasses efter, hvad vi havde på lager men det gjorde heldigvis ikke lykken mindre.

Da de skulle transportes ned i børnehaven blev de lagt på en lille bakke som kom i en pose, dejlig nemt.

2 kommentarer til “Uddeling: Ninjago popcorn /DIY skabelon”

  1. FantasiFabrikken

   Efter der gik lidt fabrik i den, gik det faktisk hurtig nok at få dem lavet. De var også svært populære i børnehaven og hos sønnike

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen