Udklædning: uhyggelig, smuk edderkop

Så er halloween over os – det bliver selvfølgelig fejret med manér på FantasiFabrikken som alle andre traditioner. Alma skal til halloweenfest i SFO’en, hvilket hun har  er set frem til siden sidste år, hvor vi gik forbi på vej til svømning. Til en rigtig halloweenfest hører der selvfølgelig udklædning til.

Vi har derfor været igang med at lave et edderkoppekostume – og det virkelig på et niveau, hvor alle kan være med og man har med lidt held det meste i skabene i forvejen.

Materiale

  • 2 par sorte strømpebukser
  • Sort langærmet t-shirt
  • Sort nederdel og strømpebukser/bukser
  • Sort snor
  • Pudefyld

Fremgangsmåde

Klip benene af strømpebukserne i passende længde og fyld dem med pudefyld.

Sy dem på siden af blusen – dette kan nemt gøres i hånden.

Sæt dem sammen med passende mellemrum med det sorte snor. Hæft den til undersiden af ærmerne. Se nedenfor:

Vi havde fundet en hårbøjle med en hat med en edderkop i i H&M – dette kan sagtens undværes.

I ansigtet fik Alma tegnet et spildenvæv med en sort eyeliner, som var vandfast – virkelig god ide når hun ikke kan lade hver med at rør ved den.

Alma svævede ud af døren udklædt som en smuk edderkop som hun så fint selv formulerede det. Hun var ret overbevist om, at de voksne på skolen ikke kunne genkende hende.

Det er heldigivis ikke altid der skal så meget til for at skabe et rigtig fedt udtryk – så gå på jagt i skabene og se, hvad i har til at skabe det helt rigtig kostume. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi har en masse udklædningsDIY på bloggen. Søg under udklædning. For William er Ninjago udklædningen lige sagen til halloween.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.