På tur: Fed ferie i Globus1

Vi er så heldige at have haft et par fridage her i efterårsferien og hvor er der bare mange børnevenlige aktiviteter man kan deltage i rundt omkring. Vi har været ude og røre os i Globus1 til børnenes store begejstring. Læs med og hør lidt om efterårsferien i Globus1

Globus1 har et væld af gratis aktiviteter her i efterårsferien. Alt lige fra Parkour og boldspil til dans og forhindringsbane for de mindste. Vi har været derude og tumlet os i forhindringsbanen, som er muligt at boltre sig i hver formiddag her i ferien.

Læs nærmere om aktiviterne lige her.

Pladsen er god så vi mærkede ikke trængsel ud over lidt kø ved den mega seje rutsjebane, som var bygget ned af en trappe. Genialt.

Udover den store rutsjebane var der blandt andet små trampoliner, forhindringsbaner, airtrack, lange oppustede rør og flere mindre rutsjebaner. Et sandt mekka. Sidst men ikke mindst var der et afgrænset område med masser af bolde og mål.

Det er muligt at medbringe en madpakke og indtage den i et dertil indrettet område. Som minimum er det godt at tage sin drikkedunk med, da der med garanti bliver brugt en masse energi.

Lørdagsleg

Når i ikke afsted her i ferien eller ønsker I mere så er der Lørdagsleg den første lørdag i hver måned (sep-maj) fra kl. 9-12. Det henvender sig til børn fra 0-6 år og deres voksne og er selvfølgelig også gratis.

Der findes andre ligende tilbud i Aarhus fx. Søndagsræs eller Søndagssjov i DGI-huset.

Globus1 ligger lige ud til Hasle Ringvej tæt ved Gjellerup. Der stopper busser i nærheden og der er parkeringsplads lige uden for døren er. Adressen er:

Gudrunsvej 3A
8220 Brabrand

1 kommentar til “På tur: Fed ferie i Globus1”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen