Syning: Opbevaringspose til babyalarm

Nogen har det stramt med stråling fra babyalarmer. Nogle har pilfingre, der kaster med de skrøbelige alarmer og andre vil bare gerne have en fast plads til babyalarmen. Alle grunde er lige gode og kan afhjælpes med et simpelt og nemt DIY produkt. Læs med og se, hvad du kan gøre for at løse problemet.

opbevaringspose babyalarm

Vores børn på FantasiFabrikken har alle yndet at kaste rundt med babyalarmen når de var færdig med at sove. For at løse dette problem, kan man sy en lille opbevaringspose til at hænge på siden af barnevognen. Fordelen er også, at man, som forældre, altid ved, hvor den er.

opbevaringspose babyalarm

Når man nu har været i gang med et syprojekt, eksempelvis et solsejl, kan man af resterne sy en lille pose til at hænge babyalarmen op i. Så er den væk fra små pilfinger og man ved altid, hvor den er.

Fremgangsmåde

Mål størrelsen på din babyalarm – jeg har målt ud fra vores Neonate.

Udfra disse mål klippede jeg så et stykke stof på 21cm x 12cm inkl sømrum. Først syede jeg en løbegang i toppen og trak en elastik igennem – vent med at klippe det til i længden.

Fold stoffet på midten, ret mod ret og sy det sammen. Brug et lille rest bånd til at lave en løkke på siden af posen.

Nu trækkes elastikken til og bindes. Den skal være løs nok til, at enheden kan komme derned men samtidig stram nok til, at den ikke falder ud. Tag en holder til babylegetøj og put gennem løkken og så er den ellers klar til at hænge på barnevognen.

Som en ekstra gulerod ved man, som forældre, altid, hvor babyalarmen er når den pænt hænger på sin plads på barnevogn.

Prøv også

Selvom solen ikke bager ned, som den gjorde i sommers, står den her i efterårs og vinter månederne lavt og kan skinne de små børn lige ned i hovedet når de ligger i barnevogene. Derfor er denne DIY på solsejl stadig et stort hit.

1 kommentar til “Syning: Opbevaringspose til babyalarm”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen