Molecules – Det ny kreahit

//Molecules er sponsoreret af Toys’r’us. Ord, tanker og holdninger er helt vore egne//

Kreativitet er noget, som fylder rigtig meget på FantasiFabrikken og dette smitter af på hele familien! Derfor er vi også helt klar på at prøve nye kreativt aktiviteter, så vi var spændte på at prøve Molecyles – hvor man kan lade fantasien og kreativiteten få frit løb. Læs med og se hvordan det gik og hvad vi synes om produktet.

Vi havde fået tilsendt to kit med Molecyles fra Toys’r’us samt en hel flyttekasse med løse molecules. Det var et kæmpe hit og det var en aktivitet for hele familien, alle aldre legede med på livet løs. Selv vi voksne blev opslugt af det.

Molecules er kugler i forskellige størrelser og kan binder på hele overfladen, hvilket gør, at der er uendelig mange muligheder for skabe lige det man drømmer om.

Ud over mange timers underholdning er det også virkelig god træning af finmotorik. Frida på næsten 2 år brugte lang tid på at sidde og samle de små moleculer op og rulle dem sammen til større kugler. Imens mente hun helt sikkert at det var en ‘vov’ – altså en hund.

Moleculues er nemt at lande sammen og nemt tages fra hinanden igen, og med tålmodighed kan man piller dem helt fra hinanden så de er ikke er blandet. Det er virkelig en god træning af finmotorikken.

Vi fik byggede alverdens ting – lige fra pizza til monster og svampe familier.

Det er helt sikkert et super godt alternativ til den klassiske modellervoks, og der kan bruges mange timer med at skabe ting og sager ud fra ens fantasi. Man køber det i kasser med forkskellige temaer og hvor der er inspirations billeder på kassen. I sådan en kasse er der til mange timers leg.

5 hurtige fakta

5 farver og 3 størrelser

Lugter ikke

Klister ikke og hænger ikke fast på andet end hinanden

Parabene fri

Tørre ikke ud

Vil du læse mere og vores test af Molecules og høre de nørdene deltaljer? Så læs med på Momster Test, hvor de i den nærmeste fremtid vil komme meget mere omkring test af Molecules.

1 kommentar til “Molecules – Det ny kreahit”

  1. Pingback: Molecules: Fantasifuld klisterleg! - Åndehuller

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen