På tur: Randers Water and Wellness

Selvom vi bor i Aarhus, hvor der er masser af aktiviteter for børn i alle aldre, tager vi nu også gerne ud af byen. Randers ligger en mindre køretur fra Aarhus og vi har ofte været der for enten at tage i Randers Regnskov eller Randers Water and Wellness. Vi er vilde med stedet og hvad det har at tilbyde til en vandglad familie. Læs om vores oplevelser med stedet.

Randers Water and Wellness er et forholdsvis nyt badeland med plads og aktiviteter til alle aldersgrupper og yderst familievenligt. Der er tænkt på alt lige fra familieomklædningsrum til højstole inde i badelandet. Der er endda pulseplads inde i svømmehallen til de yngste gæster. Når man har betalt for entré får man et chiparmbånd, som fungere som nøgle til skabene og som betalingskort i badelandscafeen. Virkelig praktisk.

Badelandet

I selve badelandes forefindes der varmtvandsbassin. Bassinet er stort med plads til både de små og de lidt større børn uden det bliver for meget for de aller mindste. Der er et fint lavvandet børnebassin, et bassin med strøm og med mulighed for at svømme udenfor, to lange rutsjebaner, et stort bassin med svømmebaner og oppustelig forhindringsbane for de lidt større. Endelig er der wellness afdelingen, som er perfekt til en afslappet veninde- eller kærestetur. Der må vi vidst heller få planlagt en tur hen.

Børnene var især vilde med børnebassinet, som er fyldt med vandlegetøj, springvand og en rutsjebane i perfekt størrelse til de små. Bassinbunden er nupret så de små ikke glider. Lufttemperature er ikke den varmeste men med en tur ind i varmtvandsbassinet en gang i mellem så går det fint an.

Det er ligefrem muligt at køre rundt i bassinet på scooter, hvilket var et kæmpe hit. Frida morede sig vældigt på rutsjebanen og kunne slet ikke få nok. De to store børn tog også mod til sig og kom over i det lidt dybere bassin, hvor de kunne flyde på skumbiler.

Alma vovede sig op i de store rutsjebaner sammen med far og det blev til en del ture med kildren i maven.

En af de ting, der gør dette badeland til en af vores favoritter er muligheden for at benytte familieomklædningsrummene. Et rum med puslebord, badekar, bruser, bænk og håndvask og lås på døren. Det er så fantastisk og mindre stressende at kunne hjælpes ad som familie og følges hele vejen.

Badelandscaféen som både kan både tilgåes fra badelandet og fra forhallen har et alsidig menukort. Hvor der er mulighed for både fastfood og sundt mad. Er man i badelandet kan man betale med sit chip armbånd og efterfølgende betale når man forlader badelandet. Det er dejlig, at man lige kan få fyldt energidepoterne op undervejs eller efter badeturen inden der med sikkerhed bliver sovet lur på vej hjem i bilen.

Der er liggestole rundt i badelandet, hvor man kan holde pause og have ekstra badehåndklæder liggende.

Rent praktisk

Der er gratis parkering for badelandets gæster lige ved indgangen. Man skal bare huske at tjekke sin bil ind efter man har betalt for indgangen.

Det er mulig at få familierabat og man kan vælge at betale for 3 timer eller hele dagen. Læs mere om grønne og orange dage og priserne generelt lige her.

Det er mulig at være medlem af Luffes Børneklub. Dette giver adgang til gode nyheder først, man kan deltage i Luffes medaljeræs og samle klistermærker. Derudover bliver man jævnligt inviteret til events. Det er ganske gratis og børnene modtager en hilsen på deres fødselsdag.

Vi glæder os allerede til vi skal afsted igen.

1 kommentar til “På tur: Randers Water and Wellness”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen