Hobbygarn: Indretning med enhjørning m. opskrift

//Garnet er sponsoreret af HobbyGarn.dk. Ord, tanker og holdninger er helt vore egne//

Vi er, som tidligere sagt, de seneste par år flyttet ind i større huse. Derfor kan vi også endelig få lov at indrette børneværelser. Se bl.a. hvordan vi har fået skabt et tøseværelse til den 4 årige og et deleværelse, hvor der er plads til tre børn. Denne gang har vi været i gang med lidt pynt til Frejas værelse i form af hæklet enhjørning. Læs med.


Hvis Freja helt selv kunne bestemme ville hun bo inde i en glimmerkugle med enhjørninger og sommerfugle flyvende forbi – men helt ærlig, hvem ville ikke det? Freja er, ligesom alle andre små piger, ellevild med enhjørninge og det pastel-glitter-univers de er skabt i. Med udgangspunkt i det har vi været i gang med hæklenålen for at få skabt lidt unikt pynt til værelset. Disse små hæklede projekter er med til at skabe en ekstra fortryllende tøsestemning. Valget faldt på disse tre små projekter til værelset.

Alle projekterne er hæklet i almindelig bomuld, købt ved HobbyGarn.dk.  Hvor man også kan købe de restende ting.

Materialer

Dørstopperne er geniale så de små finger ikke kommer i klemme, hvis døren skulle smække. Derudover gør det jo ikke noget at den er sød at se på:

Holderen til gardingerne matcher så fint dørstopperen, har man ikke gardiner på værelset i forvejen er disse da så søde at man burde overveje det. Eller kan de bruges til at hænge om alt muligt andet.

Opskriften på disse ligger lige her i pdf format.

Når vi nu var ved at lave tilbehør i enhjøringetemaet kunne vi ikke stå for at klæde en velkendt IKEA skammel ud som enhjørning. Den kan både bruges som almindelig stol men børnene kan også tage en ridetur.

Man kan nemt ændre opskriften til lige den skammel man har der hjemme i forvejen. Det er bare at prøve sig frem imens man hækle, så det kommer til at passe og så hækle hovedet efter opskriften. Opskriften på enhjørninge-skamlen findes lige her.

Freja er lykkelig for sit lille enhjørningeunivers. Har man piger, som er mere til almindelige heste kan farverne jo pare tilpasses.

Godfornøjelse.

Indeholder affiliate links

6 kommentarer til “Hobbygarn: Indretning med enhjørning m. opskrift”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen