Klar parat skole start….

Puha Alma skal starte i skole lige om et øjeblik, hvor blev vores lille pige af? Hun er selv fuldstændig klar! Det er vidst mere os forældre, der syntes det er svært. Som forældre har man jo en masse tanker og bekymringer omkring det. Heldigvis glæder Alma sig bare og den største bekymring hun har haft er, hvilken rygsæk hun skulle vælge. Læs med og hør lidt om mine tanker.


Skolen Alma skal gå på er kun lige 5 minutters cykling her hjemmefra. Her går hun også til svømning. Derfor kender hun skolen og området rigtig godt. Alligevel har vi brugt lidt tid på at lege på legepladsen som hun komme til at høre til så hun ligesom kender selve skoleområdet.

Det er virkelig oplagt at bruge skolernes og instutionernes legepladser udenfor deres åbningstider. Der er virkelig nogle fine legepladser rundt omkring. Den der hører til Almas skolegård er ihvertfald et kæmpe hit både hos hende og Willian.

Det sidste års tid er gået med at tale om, hvornår hun skulle starte og hvordan det er at gå i skole osv. Vi har været til møder nede på skolen og hold da op, hvor er det vildt at sidde der som forældre til et skolebarn. Men heldigvis virker det helt rigtig og de tilknyttede voksne virker virkelig engagerede og imødekommende.

Klasselisten….

For ikke så lang tid siden kom den længe ventede klasseliste og heldigvis hoppede hun rundt af glæde. Hun var kommet i klasse med nogle af hendes bedste veninder fra børnehaven. Det er jo aldrig til at vide, hvor længe sådanne venskaber kommer til at holde, men det er helt sikkert en tryghed for hende at vide, at der er to piger man kender de første par dage.

Alma har haft sidste dag i børnehaven og selvom vi jo kommer der med Frida og William var det en underlig følelse at pakke alle hendes ting sammen. Nu er det egentlig bare at vente på det bliver første skoledag. Alma er fuldstændig klar, så må vi som forældre nok også bare følge trop.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen