Barnevogn eller barneovn? DIY på solsejl

Sommervarmen er forsat over os! Det er skønt med så lang og varm en sommer. For første gang i mange år er sommergarderoben virkelig blevet brugt til fulde. Imens vi voksne nyder varmen og kan søge skygge når kroppen behøver det er det straks mere svært for de små børn at mærke, hvornår nok er nok. Deres kroppe har sværere ved at aflede varmen og regulere kropstemperaturen. Derfor skal man være ekstra opmærksom når man putter dem i deres barnevogn. Læs med og se, hvordan man kan løse dette problem.

Som tabellen ovenfor viser er det vigtig at være opmærksom på, at der kan komme luft ned til barnet. Dette kan løses meget nemt ved et lille solsejl, som er nemt at lave selv. Ved at bruge et solsejl dækkes åbningen ikke helt til og det giver skygge til barnet. Vi har lavet en hurtig DIY.

Materialer

  • Bomuldstof i ønsket farve.
  • Elastik. (Det kan enten være rund eleastik eller bukserlastik.
  • Bånd, bare en rest af noget flotbånd.

TIP: resterne kan bruges til at sy en lille opbevaringspose

Fremgangsmåde

Først  klippes stoffet ud efter følgende skabelon:

Den bredeste del er toppe af solsejlet som sidder på kalechen. De to lange stykker er siderne, disse ligges op med dobbelt oplæg, så de ikke travler. Derefter syes der en løbegang oppe i toppen hvor elastikken trækkes igenne. Elastikkens ender bindes sammen så de dannes en cirkel. Læg bunden af solsejlet på og klip to lige lange bånd, læg dem dobbelt og så dem fast i hverthjørne nedres i solsejlet.

Så er solsejlet færdig og kan monteres på barnvognen eller klapvognene.

God sommer. Nyd varmen

4 kommentarer til “Barnevogn eller barneovn? DIY på solsejl”

  1. Pingback: Syning: Opbevaringspose til babyalarm - Fantasifabrikken

  2. Pingback: Lav dit eget solsejl #diy - Åndehuller

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen