5 bud på aktiviteter i Aarhus på budget

Sommeren er over os for fuld styrke, solen skinner og der er feriestemning alle steder man kommer. Aarhus er en skøn by at holde ferie i, den er fyldt med aktiviteter for alle aldre. Vi har samlet 5 bud på aktiviteter for hele familien, når ferien skal holdes på budget.


1. Dokk1

Dokk1 er altid et kæmpe hit. Det er en af vores favorit på-tur steder i byen. Jeps vi har nævnt det mange gange før men det ER virkelig et besøg værd. Stedet kan SÅ mange ting. Der er fantastiske legepladser både inde og ude, jævnligt kreative workshops, klæd-ud tøj. Ja vi kunne blive ved. Der er rigtig mange timers underholdning samlet på et sted.

2. Naturhistorisk museum

Den danske sommer har det normaltvis med at byde på lidt regn en gang imellem og så er det altså godt at have et par indendørs aktiviteter i ærmet. Specielt når alle brætspillene er spillet og malebogen er fyldt ud. Vi har flere gange besøgt Naturhistorisk museum og kigget på de udstoppede dyr og naturhistoriske udstillinger. I sommerferieperioden har de flere forskellige specialarrangementer – se mere lige her.

3. Sommer i Ramasjang

Bare overskriften taler ligesom for sig selv – Læs nærmere info her: Sommer i Ramasjang. Hvilket barn vil ikke syntes det var fedt?

Vi har været afsted og det var altså et hit, og så kan man være heldig at se sig selv i tv dagen efter. Så skynd jeg at komme afsted det optages mandag-torsdag til om med uge 31.

4. City Vest

Hvert år, lige så længe jeg kan huske tilbage har City Vest kørt med sommerferiekuponer. Det er altså smart, hvis man har lidt sommershopping man skal have styr på. Ungerne vil pludselig gerne med rundt i alle butikkerne, hvor de skal indløse deres kuponer.

Samtidig har de lavet en stor legeplads ude på torvet.

5. Mosegård Museum tag

Trænger man til vind i håret så er Moesgard museums tag oplagt, her kan ungerne virkelig få løbet noget energi af.

Hele området er fyldt med skønne gå-ruter i smukke omgivelser. Pak madpakker og drikkevare og få en hel dag til at gå.

Skal man holde ferie andre steder i Danmark skrev vi sidste år om forskellige muligeder for at opnå rabatter til forskellige forlystelsesparker – det er stadig super aktuelt og det kan der læses om lige her. Så undersøg, hvor du gerne vil hen og se om du ikke kan få det en smule billigere, så er der det ekstra til is.

3 kommentarer til “5 bud på aktiviteter i Aarhus på budget”

    1. FantasiFabrikken

      Glæd jer til det Bente. Det er en stor oplevelse. Vi gæster selv senere på ugen.

  1. Pingback: Tøffetid og krabbefiskeri - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen