Indretning: 5 fede billeder til væggen

Noget som er med til at skabe et hjem er, hvad men har af små nipsting og udsmykningen på væggene. Modsat de små nipsting så forbliver billederne ofte hængende i lang tid når først de er hængt op. Læs med og se, hvilken favorit plakater, der pryder vore hjem.

 Vi er begge flyttet indefor de sidste par år så vi ved begge, hvor lang tid der går inden man overhovedet får udvalgt, hvad der skal hænge hvor. Det tager tid at finde de helt rigtige.

De vægophæng vi så, trods alt, har fået hængt op er specielt udvalgte og de har alle en betydning, nogen selvfølgelig mere end andre. Vægudsmykningen ændrer sig igennem hele livet. Men favoritterne forbliver en del af hjemmet og vil følge en.

Vi viser her noget af FantasiFabrikkens favorit vægudsmykning i vilkårlig rækkefølge.

1. Lokal kunst

På den fine plakat af Martin Schwartz får man, på en smuk og enkel måde, syn for alle de fine bygninger i Aarhus på én gang. Vi nyder at stoppe op og se nærmere på de fine bygninger. Vi er vilde med det rolige udtryk der samtidig giver noget farve til de hvide vægge.

2. Grafisk kunst “å synnejysk”

En af fædrene på FantasiFabrikken er sønderjyde så det skal selvfølgelig også præge hjemmet. Denne plakat er fra mutmut, som laver grafisk kunst kombineret med de synderjyske udtryk. Dette udtryk må siges at være en klassiker i det synderjyske sprog som de fleste har hørt. Freja på 4 år har allerede dette udtryk i sit repetoire af sjove rim så da jeg så denne plakat måtte jeg bare have den hængende i min entré.

3. Identitets-kunst

Valget af vægudsmykning siger meget om, hvem man er og det må man sige, at den her plakat gør. Plakaten er fra aarhusianske [Diàlægt] og citere nogle af sygeplejerskens brugte vendinger på en smuk og enkel måde. Vi kan som sygeplejersker smilende nikke genkendende til alle de citerede sætninger. Sjov og personlig kunst, som har fået plads på Annes krea-kontor. Man kan få et hav af forskellige citat plakater, som lige rammer ens personlighed, hobby eller arbejde.

4. Everything I have

Endelig har vi fået nogle store vægge med plads til store billeder. Vi er begge glade for plakaterne fra Louisiana, de har noget unikt over sig. Plakaten “Everything I have” har jeg længe været forelsket i og nu fik jeg endelig plads til det.  “Everything I have” er et kunstværk af Simon Evans, hvor han har taget et billede af alle de ting han ejede og samlet det helle på et billede. Der står en lille sjov tekst under hvert billede omkring, hvad det er. Alle i familien stopper ofte op og kigger nærmere på billedet.

5. Plakater til soveværelset

Det kan godt være lidt udfordrene, hvilken kunst, der skal pryde soveværelset; skal det være meget personligt? eller bare nogle tidsløse plakater, når det jo egentlig er sjælden der komme gæster i soveværelset. Vi syntes nu alligevel gerne, at det både må være noget personligt og noget, der passede til “stemningen” i et soveværelse. Der kommer Designomaten virkelig til sin ret – har kan man lave personlige plakater, som stadig er meget stilrene. Læs meget mere om Designomaten og deres stilrene kunst lige her. Et andet godt bud til soveværelset kunne være denne plakat med skyggedyr, som kan købes lige her.  Prisen er endda inkl. ramme, så der er ingen undskyldninger for ikke at få den hænget op). Vi syntes deres plakat er med til at skabe den helt rigtige stemning i soveværelset. Ren hygge.

Hvad har I på væggene derhjemme vi ikke kan undvære?

2 kommentarer til “Indretning: 5 fede billeder til væggen”

  1. Hej 🙂 Må jeg spørge hvor du har fundet rammen til “Everything I have”? Fik plakaten i julegave og synes det er en lille udfordring at finde en ramme i den størrelse 😉

    Vh Mette

  2. FantasiFabrikken

    Ja det findes vidst ikke desværre. Fik den indrammet hos Plakaten i Aarhus. Så ja indramning af denne er størstedelen af prisen. Men det gør den bare endnu flottere med en smuk ramme om.
    Så forhør dig hos din lokale glarmester eller ramme/plakat butik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen